Zámbó Szebasztián: "Krisztián be van drassolva a színpadon"

Videolife X-Faktor Zámbó Jimmy tehetségkutató műsor Zámbó Krisztián kiesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zámbó Jimmy fiai le sem tagadhatnák, hogy ki az apjuk, de vajon mit kaptak még a külső hasonlóságon kívül a híres énekestől? Zenei tehetséget? Ambíciót? A Life.hu riportere az X-Faktor élő adása előtt alig fél órával beszélgetett a magabiztos, fivérét támogató Zámbó Krisztián testvérével, Szebasztiánnal az örökségről, a családról és a bátyja esélyeiről.
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=pTM4lh8Dt49C1ClC

Zámbó Krisztián kiesett, de bármikor újrakezdenéhttp://www.life.hu/szorakozz/20121124-xfaktor-2012-zambo-krisztian-kiesett-de-barmikor-ujrakezdene.htmlZámbó Krisztiánt kitették az X-Faktorbólhttp://www.life.hu/szorakozz/20121124-xfaktor-2012-a-hetedik-elo-show-kiesoje-zambo-krisztian.htmlMár Keresztes Ildikó sem védi Zámbó Krisztiánthttp://www.life.hu/szorakozz/20121124-xfaktor-2012-mar-keresztes-ildiko-sem-vedi-zambo-krisztiant.htmlAz ítész szerint reménytelen Zámbó Krisztiánhttp://www.life.hu/legykepben/20121123-puzser-robert-a-csillag-szuletik-zsuritagja-jimmy-fia-zambo-krisztian.htmlZámbó Krisztián bevallotta, hogy elvesztegette az időthttp://www.life.hu/legykepben/20121120-xfaktor-zambo-krisztian-elvesztegette-az-eveket.htmlA családja is gyenge énekesnek tartja Zámbó Krisztiánthttp://www.life.hu/legykepben/20121121-zambo-krisztian-az-xfaktor-versenyzoje-zambo-jimmy-fia-csaladja-szerint.htmlTitkos segítséget kapott Zámbó Krisztiánhttp://www.life.hu/legykepben/20121114-xfaktor-zambo-krisztian-enekes-kulso-segitseget-kapott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.