Mező Misi Pál Dénes vesztes Agárdi Szilvi sírás párbaj The Voice énekverseny szomorúság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Voice péntek esti párbajának legfeszültebb és legnehezebb pillanata volt, amikor az alig látó Agárdi Szilvi és Pál Dénes léptek színpadra. A megindító produkció után az egész stúdió zokogott, a Mesterek pedig képtelenek voltak dönteni - tudta meg a Life.hu.

Láttad már? Benne vagyunk a tévében!


Megríkatta a Voice stúdióját az alig látó Agárdi Szilvia és Pál Dénes produkciója, akik nem csupán összhangban voltak, de érezhetően izzott köztük a levegő. A párbaj során mindkét versenyző tökéletes teljesítményt nyújtott, olyannyira, hogy a Mesterek képtelenek voltak döntést hozni. Ahogy a Life.hu megírta, a két tehetség Mestere, Mező Misi időt kért és kivonult a stúdióból, mielőtt meghozta volna döntését, míg a három másik Mester nem is tudott válaszolni arra a kérdésre, hogy kit küldene haza.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

A feszült pillanatokban az egész stúdió a könnyeivel küszködött, beleértve a műsorvezetőt, Szabó Kimmel Tamást is. A párbajból vesztesen távozó, alig látó lány azonban keményen tartotta magát. "Már színpadra lépés előtt fejben eldöntöttem, hogy akármi is történjen, megőrzöm a higgadtságomat és ehhez is tartottam magam. Természetesen szomorú voltam abban a pillanatban, amikor kiderült, hogy kiestem, néhány órával később azonban megértettem Mező Misi szavait, aki azt mondta, hogy azzal tesz nekem jót, ha most nem engem juttat tovább, mert talán a rám váró felhajtásra lelkileg még nem állok készen" - árulta el a Life.hu-nak a tehetséges lány, akinek a Dénessel való közös munka többet hozott, mint amire számított. A két fiatal ugyanis érzelmileg is közel került egymáshoz, szerelem szövődött köztük. Ám a távolság egyelőre köztük áll. "Nagyon sajnálom, hogy a párbaj után véget értek a közös próbáink Szilvivel, mert így nem lehetünk együtt annyit, mint azelőtt. Mivel ő az ország másik végén él, ezért Skype-on keresztül tartjuk a kapcsolatot. Ám ennek ellenére igyekszünk jelen lenni egymás életében."

Nőkre vágyott a népszerű magyar műsorvezetőhttp://www.life.hu/legykepben/20121119-havas-henrik-magyar-musorvezeto-iro-nokre-vagyott-szeretokrol-irt-konyvet.htmlKicsinálták az X-Faktor sztárjáthttp://www.life.hu/legykepben/20121126-zambo-krisztian-jimmy-fia-ugy-erzi-hogy-kicsinalta-a-gyulolet.htmlZámbó Szebasztián: "Krisztián be van drassolva a színpadon"http://www.life.hu/legykepben/20121125-zambo-szebasztian-krisztian-felmegy-a-szinpadra-es-osszeszarja-magat.htmlDurva körülmények közé kerültek az elkényeztetett hírességekhttp://www.life.hu/legykepben/20121122-stab-a-tanyan-cimu-musorban-iszak-eszti-musorvezeto-szokatlan-korulmenyek.htmlKatalin hercegnő meztelen mellei miatt mondott le egy főszerkesztőhttp://www.life.hu/legykepben/20121125-katalin-hercegno-meztelen-mellei-miatt-mondott-le-michael-okane-az.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.