Nem engedték a színpadra a TV2 sztárját

kispad betegség műtét Rubint Réka fitnesz Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fitneszguru csak nézőként tudott részt venni az ország legnagyobb fitneszrendezvényén, felesége Rubint Réka egyedül uralta a színpadot. Norbi újabb két és fél hétre ágyba került. 

Egy nem várt betegség ismét ágyba kényszerítette Schobert Norbit, aki a hétvégén feleségének a kispadról asszisztált egy sportrendezvényen.

Láttad már? Benne vagyunk a tévében!

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu



"Sajnos keresztbe verte a gyógyulásom egy jó kis influenza és hiába hibátlan már a szívem, nyertem még két hét fekvést. Veszélyesebb volt, mint a műtét, ami eltörölte a velem született aortabillentyű-hibát. Ma lesz az utolsó labor, vége a gyógyszerkorszaknak és készülhetek óvatosan a január végén rendezendő következő ilyen eseményre. Valami oka van, hogy a sors megmutatja és lehetőséget ad rá, hogy egy új Norbit építsek" - osztotta meg a közösségi oldalon rajongóival Norbi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.