Demcsák Zsuzsa TV2 műsorvezető börtön lopás sztár zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akár börtönbe is kerülhet Demcsák Zsuzsa férje, akit zaklatás és lopás bűntettének alapos gyanúja miatt előállított és kihallgatott a BRFK III. kerületi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Láttad már? Benne vagyunk a tévében!

Akár börtönbe is kerülhet Demcsák Zsuzsa férje, akit a BRFK III. kerületi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya zaklatás és lopás alapos gyanúja miatt előállított és kihallgatott. K. József a rendőrségen részleges beismerő vallomást tett. A TV2 műsorvezetője két hónapja árulta el nyilvánosság előtt, hogy elválik férjétől, majd felröppentek a pletykák, hogy a férfi bántalmazta és zaklatta őt, és most ezt a feltételezést erősíti meg az illetékes rendőrség nyilatkozata is. "A BRFK III. kerületi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán egy fő került kihallgatásra, aki megalapozottan gyanúsítható zaklatás és lopás bűntettének elkövetésével. A férfi előállítását követően részleges beismerő vallomást tett" - mondta az üggyel kapcsolatosan a Borsnak a BRFK képviselője.

Fotó: Szabó Balázs
Fotó: Szabó Balázs

"A lopás bűncselekményénél kérdéses, hogy külön vagyon vagy közös vagyon terhére történt-e. Ha külön vagyonról van szó, akkor az elkövetetési érték az irányadó a büntetésnél. A testi sértésnél, ha a sérülés jellegéből és az esetleges eszközétől adódóan 8 napon belül gyógyuló testi sértésről is van szó, akkor is lehet súlyos testi sértés kísérletéről beszélni. Ebben az esetben három évig terjedő szabadságvesztéssel is lehet számolni" - tudtuk meg dr. Kamarás Péter jogásztól.

Felkészült a munkanélküliségre az RTL Klub sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121201-keresztes-ildiko-az-xfaktor-mentora-felkeszult-a-munkanelkulisegre.htmlRózsa György segít a Bora Borán gyermekével fogságba esett magyar asszonynakhttp://www.life.hu/legykepben/20121129-rozsa-gyorgy-magyar-musorvezeto-segit-a-fogsagba-esett-nonek.htmlFizikai erőszak és rekedt Henderson Dávid a Voice párbajánhttp://www.life.hu/legykepben/20121130-fizikai-eroszak-rekedt-henderson-david-es-fatima-sikere-a-voice.htmlApró bikinibe szuszakolta magát az X-Factor mentorahttp://www.life.hu/legykepben/20121127-mel-b-a-spice-girls-egykori-tagja-aprocska-bikiniben-mutatkozott.htmlKapócs Zsóka mindent cáfol!http://www.life.hu/legykepben/20121130-kapocs-zsoka-szineszno-es-habony-arpad-a-miniszterelnok-fotanacsadoja-szakitott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.