A veterán rádiós nagy beismerése: "Rossz gondolat volt részemről a mentőakció"

megmentés műsorvezető rádió B.Tóth László Adás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár hétig úgy tűnt, hogy sikerül talpra állítani a Neo FM-et, ennek érdekében pedig B. Tóth Lászlót nevezték ki programigazgatónak. A feladata az lett volna, hogy a Neo FM műsorkínálatát olyanná tegye, amilyet a hallgatók elvárnak. A veterán rádiós beismerte, hogy tévedett, amikor elvállalta a felkérést.

Láttad már? Benne vagyunk a tévében


Nagy fába vágta a fejszéjét B. Tóth László, amikor elvállalta a Neo FM rádió programigazgatói posztját. Ekkor még nem tudta, hogy csak pár hétig tart együttműködése a közel 800 milliós tartozást felhalmozott, majd csődbe ment rádióval.
"Csak néhány hétig voltam programigazgató, de ez az időszak borzasztó volt. Rossz gondolat volt részemről, hogy elvállaltam a pozíciót. Bár akkor jónak tűnt... A baj nem az volt, hogy nem lehetett volna kihozni a slamasztikából a rádiót és nem lehetett volna jól megcsinálni. Dehogynem! Csak olyan szemlélettel találkoztam, ami áthághatatlan volt számomra. Hiába álltam elő egy jó tervvel, nem én voltam a tulajdonos, így nem én hoztam a döntéseket. Én csináltam az első magyar nyelvű kereskedelmi rádiót, a Calypsót, ismerem a miérteket, tudom, honnan kell a pénzt szerezni, úgy gondolom, hogy mindent tudok a dologról. De nem engedték, így nem csináltam. Folytatom inkább a saját rádiómat, a Poptarisznya.hu-t, nekem ennyi bőven elég a rádiózásból" - árulta el a Life.hu-nak B. Tóth László, akinek nem voltak álmatlan éjszakái a Neo FM megszűnése miatt.

Forrás: Rostás Bianka/Life.hu
Forrás: Rostás Bianka/Life.hu


"Az utolsó álmatlan éjszakám a rádiózás miatt a Calypso megszűnésekor volt" - mondta a rádiós, aki furán vált el a Neo FM-től.
"Nem tudom, mit nevezünk békés elválásnak. A legjobb pillanatban jött az a helyzet, amire azt mondtam, hogy nem, soha többet itt és veletek. De semmi bajunk nincs egymással" - osztotta meg velünk a Poptarisznya atyja a Ballantine's Music Awards 2012 díjátadón, ahol díjat adott át.
A november eleji közlemény szerint végrehajtható lett a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának azon határozata, amelyben felmondta a Neo FM-et működtető FM1 Zrt. médiaszolgáltatási szerződését. Ez azt jelenti, hogy bármelyik nap elvehetik a frekvenciát a Neo FM-től.

Orrtúrás közben zavartuk meg Vastag Csabáthttp://www.life.hu/legykepben/20121130-orrturas-kozben-zavarta-meg-vastag-csabat-az-xfaktor-enekeset-a.htmlMeghalt az ismert forgatókönyvíróhttp://www.life.hu/legykepben/20121201-don-rhymer-amerikai-forgatokonyviro-a-gagyi-mami-es-a-telapu.htmlFura kapcsolatok születnek a Voice versenyzői között a színfalak mögötthttp://www.life.hu/legykepben/20121201-the-voice-versenyzoi-weisz-viktor-perutek-janos-mohamed-fatima-sudar.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.