lakodalom esküvő időjárás időjós Pataki Zita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harminckilenc évesen kötik be a fejét az RTL Klub népszerű időjósának, akinek a kezét a reptéren kérte meg szerelme, és ő azonnal igent mondott. Pataki Zita a Life.hu-nak elárulta, nem bánná, ha már gyermekével a pocakjában állhatna oltár elé.

Párjával, az informatikusként dolgozó Attilával májusra tervezi az esküvőt Pataki Zita. A szerelmesek már belevetették magukat a legapróbb részletek megszervezésébe is. Egyetlen dolgot nem tudtak csak hajszál pontosan megtervezni: mikor is érkezzen a baba, ugyanis már készen állnak a fogadására.

Fotó: Just Creative
Fotó: Just Creative



"Nagy családi esküvőn lesz, s mivel mindketten vidéken születtünk, nem is volt kérdés, hogy elhagyjuk a fővárost, s a Mátra egyik csodás településére szervezzük a szertartást és a lagzit is. Három mátrai panziót foglaltunk le, hogy kényelmesen elférjen a násznép. Maga az esküvő pedig sátorban lesz megtartva" - meséli csillogó szemmel Zita.
"A barátnőm tervezi az esküvői ruhámat. Azt még nem tudom, pontosan milyen lesz, de a kialakult stílusomtól biztosan nem fogok eltérni: elegáns, finom szabásvonalú ruha, enyhén hullámos haj, natúr smink. Nem bánnám, ha alatta már gömbölyödne a hasam. De a lényeg egyébként, hogy ez a nap felejthetetlen és boldog legyen."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.