Az RTL Klub sztárjába szerelmes Csobot Adél

X-Faktor Csobot Adél műsorvezető Istenes Bence titok szerelem sztár versenyző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fény derült a titokra: Csobot Adél és Istenes Bence egy párt alkotnak!

Hetek óta nyílt titok az RTL Klub székházában, hogy újabb sztárszerelem szövődött. Csobot Adél és Istenes Bence, az RTL Klub műsorvezetője egy párt alkotnak. A fiatalok ugyan még titkolnák érzelmeiket, de a hozzájuk közel állók számára egyértelmű, hogy több van köztük, mint barátság.

Sztárok akkor és most - Meglepő képek!



"A székházban szinte nyílt titok, hogy együtt járnak. Rendszerint együtt ebédelnek, és már teljesen természetes mindenki számára, hogy olykor kézen fogva sétálnak a folyosón. Bence az élő show-k alatt mindig keresi az alkalmat, hogy Adéllal legyen, a számok előtt pedig megöleli, és sok sikert kíván neki egy puszival. Arra viszont kínosan ügyelnek, mióta tudják, hogy több van köztük barátságnál, hogy az After X-ben, a beszélgetések alatt a nézők semmit se vegyenek észre a kettőjük kapcsolatából" - árulta el a Blikknek a csatorna egyik munkatársa.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Férjhez megy az RTL Klub időjósahttp://www.life.hu/legykepben/20121204-pataki-zita.htmlNem hozott szerencsét a kabala az X-Faktor versenyzőjénekhttp://www.life.hu/legykepben/20121204-xfaktor-stone-enekes-kabalat-hord-a-nyakaban-amit-ildikotol.html860 millió forintot pezsgőzött el Leonardo DiCapriohttp://www.life.hu/legykepben/20121205-leonardo-dicaprio-harom-millio-dollar-erteku-pezsgot-ivott-meg.htmlBárkit pisiben fürdetne a magyar pornósztár (18+)http://www.life.hu/legykepben/20121205-monique-covet-es-a-pisiszex.htmlElhunyt Hollósi Frigyeshttp://www.life.hu/legykepben/20121205-elhunyt-hollosi-frigyes-szinesz-a-kisvaros-cimu-sorozat-egyik-foszereploje.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.