Nem ehet csokimikulást a sztárpár kisfia

csoki kisfiú Dundika Majka mikulás télapó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka és Dundika egyéves kisfia, Marián találkozhatott a finn Joulupukkival, de a kisfiúnak még évekig várnia kell arra, hogy a Mikulás  megtömje kiscsizmáját mindenféle finomsággal. Marián ugyanis nem ehet csokoládét.

Hiába is pucolná ki kiscsizmáját Marián, a Télapó egész biztos nem rakná tele édességgel, legfeljebb valami egészséges finomsággal. Marián egyelőre nem ehet csokoládét, édesanyja, Dundika ugyanis szeretne még azzal várni, hogy a gyermeke rákapjon a csokoládé édes ízére.

Forrás: Aquaworld
Forrás: Aquaworld

Kattints a képre, és nézz meg még több sztárcsemetét a Mikulással!

"Megkértük a rokonságot, hogy ne vegyenek csokoládét Mariánnak, helyette apró kis figurákat, plüssállatkákat kapott. Kivételt jelentett a két nagymama, akik nem bírták megállni, hogy imádott kisunokájuknak ne kedveskedjenek valami hagyományos édességgel. A tőlük kapott adventi naptárat és télapófigurát kitettük dísznek, nem evett belőle Marián. Egyelőre tartom magam ahhoz, hogy ne adjak édeset a gyereknek, ha főzök neki, akkor is elkerülöm a cukrot. Persze kóstolta már, milyen ízű a csoki, de csak az ujjamról nyalhatott egy kicsikét. Úgy tudom, hogy ha hároméves koráig nem tapasztalja meg ezeket az ízeket, akkor nyitottabb lesz a zöldségekre, az olyan egészséges ételekre, amit mi szeretnénk adni neki" - árulta el Dundika.

Az igazi finn Mikulás, Joulupukki második alkalommal járt az újpesti Vízibirodalomban, ahol hátrányos helyzetű gyerekek, kiváló tanulmányi eredményű diákok, az Országos Mentőszolgálat dolgozóinak gyermekei, sztárcsemeték, valamint fürdő- és szállóvendégek fogadták őt. A gyerekek karácsonyi versekkel és dalokkal várták a Mikulást, aki minden gyereknek ajándékcsomaggal kedveskedett.

Cicciolina szexmúzeumot nyitott (18+)http://www.life.hu/legykepben/20121205-cicciolina-staller-ilona-szexmuzeumot-nyitott-meg-budapesten.htmlFérjhez megy az RTL Klub időjósahttp://www.life.hu/legykepben/20121204-pataki-zita.htmlVége! Újra szingli Muri Enikőhttp://www.life.hu/legykepben/20121206-muri-eniko-az-xfaktor-sztarja-ujra-szingli-veget-ert-a.htmlAz RTL Klub sztárjába szerelmes Csobot Adélhttp://www.life.hu/legykepben/20121206-csobot-adel-az-xfaktor-versenyzoje-istenes-bence-az-rtl-klub.htmlNem hozott szerencsét a kabala az X-Faktor versenyzőjénekhttp://www.life.hu/legykepben/20121204-xfaktor-stone-enekes-kabalat-hord-a-nyakaban-amit-ildikotol.html860 millió forintot pezsgőzött el Leonardo DiCapriohttp://www.life.hu/legykepben/20121205-leonardo-dicaprio-harom-millio-dollar-erteku-pezsgot-ivott-meg.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.