Nem tudta meglepni szerelmét szexi ruhájával Dukai Regina

modell meglepetés Dukai Regina ruha mikulás télapó Debreczeni Zita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába öltözött be a sztártervező saját tervezésű ruhába bújt mikuláslánynak, nem tudta Mikulás napján meglepni focista szerelmét, Feczesin Róbertet.

Szexisebb télanyót el sem lehet képzelni, mint Dukai Regina, aki Mikulás napján rendkívüli piros ruhában jelent meg egy bevásárlóközpontban az arra járó férfiak nagy örömére, amit ő maga tervezett, ő álmodta meg... "Sajnos hiába a nagy igyekezet, bármennyire is szeretnék, nem tudok a páromnak ezzel az öltözékkel kedveskedni, hisz nem tudott hazajönni Olaszországból. Így csak azok csodálhatják meg ezt a különleges mikulásanyó ruhát, akik errefelé járnak. A párom sűrű meccsidőszak elé néz, így még közvetlenül szenteste előtt is pályára lép Olaszországban. De mire hazaér, kitalálok neki valami karácsonyi vadító öltözéket" - osztotta meg a Life.hu-val Dukai Regina, aki idén Kapuváron, családi körben tölti az ünnepeket.

Forrás: Red Lemon Media
Forrás: Red Lemon Media

"Én csodálkozom a legjobban magamon, hiszen néhány éve ilyenkor még annyira nem foglalkoztatott az év végi készülődés. Ehhez képest most vidáman feszítek egy ördögruhában és nagyon élvezem "- árulta el Debreczeni Zita, aki a szentesét Budapesten, a karácsony többi napját pedig Szolnokon, családi körben tölti majd.

Meglestük! Íme az első fotó Shakira kisfiárólhttp://www.life.hu/legykepben/20121207-shakira-kolumbiai-enekesno-es-gerard-pique-spanyol-focista-gyermekenek.htmlAgyvérzést kapott a 26 éves sorozatsztárhttp://www.life.hu/legykepben/20121207-frankie-muniz-amerikai-szinesz-a-miert-eppen-malcolm-sztarja-agyverzest.htmlMégsem a hang számít a Voice-ban?http://www.life.hu/legykepben/20121207-mezo-misi-a-voice-mestere-kulonbseget-tett-pakai-petra-a.htmlErős földrengés és szökőár sújtja Japánthttp://www.life.hu/legykepben/20121207-eros-foldrenges-egymeteres-szokoar-japanban.htmlRetteg az X-Faktor sztárja, hogy RTL-es szerelme miatt kiesikhttp://www.life.hu/legykepben/20121207-csobot-adel-az-xfaktor-versenyzoje-retteg-hogy-uj-szerelme-miatt.htmlMeglepő dolgot művelt a kamerák előtt az ismert magyar műsorvezetőhttp://www.life.hu/legykepben/20121205-dtoth-kriszta-a-dtk-show-musorvezetoje-meglepo-dolgot-muvelt-dlra.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.