A fiatal magyar énekes izgatta az embereket a legjobban

Csobot Adél Fókusz keresés nézettség VV Vera Fluor Tomi klikk internet RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub Fókusz műsora utána járt, hogy 2012-ben kikre kerestek rá a legtöbben az interneten. A lista hosszú, de a legkeresettebb nevek között ott van Fluor Tomi, a ValóVilágban szereplő VV Vera, Vastag Csaba, de még Csobot Adél is előkelő helyezést ért el.

Eltűnt a süllyesztőben az X-Faktor tavalyi énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20121211-xfaktor-tavalyi-versenyzoje-lil-c-a-verseny-utan-eltunt-a.htmlHatalmas tragédia érte a népszerű sztárthttp://www.life.hu/legykepben/20121212-miley-cyrus-amerikai-szineszno-kutyaja-elpusztult.htmlVálik Nacsa Olivér?http://www.life.hu/legykepben/20121212-nacsa-oliver-magyar-humorista-hazassaga-valsagban-lehet-hogy-valnak.htmlEgy napon múlt Schobert Norbi életehttp://www.life.hu/legykepben/20121212-schobert-norbi-magyar-fitneszguru-elete-egy-napon-mult-kivagtak-egy.htmlBelefogyott az angol kalandba a ValóVilág sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121211-vv-feco-hazajott-angliabol-nagyon-lefogyott-nyolc-kilot.htmlCicciolina újranyitná a bordélyházakat és elzavarná a korrupt politikusokathttp://www.life.hu/legykepben/20121210-cicciolina-partot-alapitott-dna-demokrazianaturaamore-szerelmevel-lucaval-ujranyitna-a-bordelyhazakat.htmlGeszti Péter bírálta kollégáját és megkérdőjelezte döntéséthttp://www.life.hu/legykepben/20121210-geszti-peter-az-xfaktor-mentora-biralta-kollegajat-nagy-ferot.htmlMajdnem magára gyújtotta lakását az ismert modellhttp://www.life.hu/legykepben/20121210-debreczeni-zita-majdnem-magara-gyujtotta-a-lakast.htmlLehülyézte férje a TV2 műsorvezetőjét - videóhttp://www.life.hu/legykepben/20121211-lehulyezte-ferje-alberto-gombos-edinat-a-fem3-musorvezetojet-egy-kubai.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.