Fájdalomcsillapítóért könyörgött szülés közben a sztár

színésznő szülés fájdalomcsillapítás Brian Austin Green Megan Fox epidurális érzéstelenítés házaspár fájdalom sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába szerette volna természetes úton megszülni gyermekét Megan Fox, a fájások teljesen elgyengítették és vajúdás közben érzéstelenítésért könyörgött orvosainak.

Már az első szülési fájdalomnál elgyengült Megan Fox, aki ugyan természetes szülésre készült, de amint szembesült vele, hogy micsoda kínokkal is jár a vajúdás, azonnal epidurális érzéstelenítésért könyörgött orvosainak. "Sejtettem, hogy nagyon kemény menet lesz, de amikor megindultak a fájások, rájöttem, hogy ezt nem fogom kibírni. A magzatvíz már otthon elfolyt, és az autóban, úton a kórház felé már epidurális érzéstelenítésért kiabáltam" - emlékezett vissza a sztár a 10 héttel ezelőtti nehéz napra, amikor megszületett kisfia, Noah Shannon. A színésznő és férje, Brian Austin Green azóta már csak a szépre emlékeznek, és örömmel nevelik első gyermeküket.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Gyász! Hatalmas tragédia érte a népszerű sztárthttp://www.life.hu/legykepben/20121212-miley-cyrus-amerikai-szineszno-kutyaja-elpusztult.htmlA családi viszály után összetört a magyar énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20121211-toth-vera-a-megasztar-gyoztese-es-toth-gabi-a-megasztar.htmlA fiatal magyar énekes izgatta az embereket a legjobbanhttp://www.life.hu/legykepben/20121212-a-fiatal-magyar-enekes-fluor-tomi-izgatta-az-embereket-a.htmlEltűnt a süllyesztőben az X-Faktor tavalyi énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20121211-xfaktor-tavalyi-versenyzoje-lil-c-a-verseny-utan-eltunt-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.