mézeskalács karácsony Antal Timi X-Faktor Csobot Adél énekesek Oláh Gergő sütemény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Karácsonyi hangulatban mézeskalács figurákat készítettek az X-Faktor énekesei, Csobot Adél, Antal Timi, Oláh Gergő és Szabó Dávid. Az édesség elkészítéséhez Adél családjának régi receptjét vették alapul, amit az énekesnő kotyogott ki társainak.

Csobot Adél kislánykora óta családjával együtt készíti el a finomságokat, így ő gyúrta a mézeskalács tésztáját is, igaz édesanyja telefonos segítségével.

Forrás: Redlemon
Forrás: Redlemon


"Nálunk a karácsony elsősorban arról szól, hogy mindent együtt csinálunk, így van ez főzéssel is. Egyik kedvencünk a mézeskalács, amelyet már hetekkel az ünnep kezdete előtt elkészítünk. Jó érzés volt, hogy bemutathattam a többieknek a családi receptet. Azonban nem voltam biztos mindenben, így felhívtam anyukámat, hogy felfrissítse az emlékezetem. Ami az ajándékokat illeti, mindig próbálok valami nagyon személyeset adni. Ha úgy alakul, akár én magam is elkészítem, a lényeg, hogy olyasmi legyen, aminek a másik nagyon örül, ehhez nem feltétlenül kell sok pénz"- mondta Adél.

Forrás: Redlemon
Forrás: Redlemon

Gergő az egyetlen a csapatban, akinek már vannak gyermekei, őket mézeskalácsból készült karácsonyfadíszekkel lepi meg.

"Gyerekkorom óta részt veszek az ünnepi készülődésben, de mézeskalácsot nem szoktunk sütni. Most eldöntöttem, hogy idén karácsonykor biztosan meglepem vele a családot."- árulta el Timi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.