Dukai Regina kiakadt: "Soha nem kerülök sorra Kedves Ferencnél"

divattervező modell Dukai Regina focista Zimány Linda Kedves Ferenc milliárdos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dukai Regina hallatta a hangját a ma kirobbant Kedves Ferenc-Zimány Linda bimbózó románcát illetően.  

Dukai Regina kiakadt, ugyanis a Blikkfeltette azt a költői kérdést, hogy lehet, hogy ő és tervezőtársa, Horváth Éva is sorra kerülnek a milliárdos palettáján? Az ország egyik leggazdagabb emberének, Kedves Ferencnek ugyanis a sztár divattervező csapatból ő és még Horváth Éva nem volt csak meg. Kolléganői, Bódi Sylvi ésDebreczeni Zita iselmondhatják, hogy évekig boldogították a milliárdost, aki ezt drága lakásokkal és egyéb ajándékokkal honorálta.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Zimány Linda és Dukai Regina


"Csak annyit mondanék: SOHA NEM KERÜLÖK ÉS NEM KERÜLTEM SORRA" - kiáltotta a világba Dukai Regina, aki majdnem három éve távkapcsolatban él az Olaszországban játszó focista Feczesin Róberttel, akivel fél év szinglilét után ismerkedett meg.

Becsajozott Tom Cruise?http://www.life.hu/legykepben/20121215-tom-cruise-amerikai-szinesznek-uj-baratnoje-van-valasa-utan-ujra.htmlÚj mentort keresnek az X-Factorba - Kiszivárgott a lehetséges énekesnő neve!http://www.life.hu/legykepben/20121215-simon-cowell-az-xfactor-producere-rihanna-enekesnonek-konyorog-hogy-uljon.htmlZimány Linda együtt jár Kedves Ferenccelhttp://www.life.hu/legykepben/20121215-zimany-linda-magyar-modell-es-kedves-ferenc-magyar-milliardos-egyutt.htmlMegvan a Voice 24 továbbjutójahttp://www.life.hu/legykepben/20121214-megvan-a-voice-24-tovabbjutoja-jovo-heten-mar-elo-adasban.htmlÚj kedvesével gyakorolja a karácsonyt az ismert műsorvezetőhttp://www.life.hu/legykepben/20121214-muller-attila-musorvezeto-proba-karacsonyra-vitte-parjat-rajnai-reka-fitnesz.htmlEgy iskolai lövöldözésben huszonheten haltak meg az Egyesült Államokbanhttp://www.life.hu/legykepben/20121214-egy-iskolai-lovoldozesben-huszonheten-haltak-meg-a-newtown-altalanos-iskolaban.htmlSzületési rendellenessége miatt szenvedett a Voice versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121214-olasz-csaba-a-the-voice-versenyzojet-szuletesi-rendellenessege-miatt-csufoltak.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.