Lebukott! Több pasija van egyszerre az RTL Klub sztárjának

döntősök X-Faktor Csobot Adél párkapcsolat Istenes Bence énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogy Csobot Adél egyáltalán nem olyan ártatlan kislány, mint amilyennek tűnik. Állítólag nemcsak Istenes Bence barátnője, hanem egy romániai faluban élő másik fiú is nagyon vár az X-Faktor döntős énekesnőjére.

Az újságok múlt héten hozták címlapon, hogy az énekeslány összejött az After X műsorvezetőjével, Istenes Bencével. Aztán csütörtök délután egy olyan cikk látott napvilágon az interneten, amely azt állította, hogy Adélnak a szülővárosában is van barátja - írja a Borsonline.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub


Az Erdélyben élő fiatalember így nyilatkozott egy internetes portálnak: "Ez az egész Istenes Bence-sztori csak ki lett találva" - mondta az oldalnak István, aki arról is beszélt, hogy Adéllal tudatosan tartották titokban a kapcsolatukat. "Most nagyon nehéz, de remélem, hogy a műsor után meg tudunk beszélni mindent" - bizakodott a fiú. Csakhogy nem ő az egyetlen reménykedő ebben a történetben. Az X-Faktor háttérműsorának műsorvezetője is hasonlókat mondott a Borsnak.

"Beszéltem erről Adéllal, azt állította, ez hazugság, én pedig hiszek neki. Nincs senkije, ki lett találva, hogy legyen miről írni" - mondta határozottan Istenes Bence, hozzátéve, bele sem akar gondolni abba, mi lenne, ha mégis igaz lenne.

Valóban úgy tűnik, hogy ebben az ügyben valaki nem mond igazat. A Bors ugyanis kiderítette, hogy Adél erdélyi szerelme, István igenis létezik. Harmadéves egyetemista, építészmérnöknek tanul Romániában, és távol áll tőle a csillogó világ. A fiú édesanyja meg is szólalt az üggyel kapcsolatban. "Legutóbb három hete volt a fiam Adélnál Budapesten, körülbelül egy-másfél éve vannak együtt" - mesélte a Borsnak István anyukája, Mária. Az asszonyt arról is kérdeztük, mit szólnak a hírekhez, miszerint Adél összejött Istenes Bencével. "Nekünk se kellemes ilyet olvasni, és mi sem tudjuk, mi a valós helyzet. A fiam és Adél állítólag megbeszélték, hogy jegelik a kapcsolatukat, aztán majd eldöntik, hogyan tovább."

Az ügyben szerettük volna megkérdezni Istvánt is, ám lapzártánkig nem sikerült elérnünk. Adél viszont a produkció sajtósán keresztül azt üzente: nincs barátja Erdélyben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.