Kiverte a biztosítékot Tóth Gabi - Durván kritizálták

Tóth Gabi X-Faktor kritika védelem Megasztár Tóth Vera sztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utóbbi napokban rengetegen fordultak Tóth Gabi ellen, aki új, extrém megjelenésével sokaknál kiverte a biztosítékot. Tóth Vera közösségi oldalán a húga védelmére kelt és szenvedélyes szavakkal ostorozza a kritikusokat - tudta meg a Life.hu.

Tóth Gabi hosszú ideig titkolózott készülő, új kinézete miatt, és végül új cicikkel, műhajjal, extrém külsővel jelent meg Presser Gábor oldalán, az X-Faktor vasárnapi döntőjében. A nézők nem is kímélték a TV2 egykori felfedezettjét. Az X-Faktor közösségi oldalán kemény stílusban ostorozták Gabit. " Ez a 'nő' mennyire közönséges..." " Égnek áll a hajam ettől a nőtől..." "Tóth Gabi, mi ez a Jack Sparrow style????" - szól néhány, Gabit kritizáló, bántó hangú üzenet.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Tóth Vera, az énekesnő nővére - akivel Gabi hosszú idő után csak nemrég békült ki - védelmébe vette húgát, aki szerinte lenyűgöző előadó. "Csak annyit tudok mondani, hogy csinálják Tóth Gabi után. És én most nem a sokak által kiemelt cicikről vagy a fellépőruháról beszélek... Sokan elvéreznének, úgy gondolom. Irigység, rosszindulat, ezért nem fejlődünk sehova sem. Gabi még 30 év múlva is tündököl majd, mikor a többiekről nem is tudjuk már, hogy ki volt, vagy hogy létezett..." - írta Vera a legnagyobb közösségi oldalon. Nagy kérdés, hogy vajon Gabi a sok támadás ellenére kitart-e új kinézete mellett, vagy változtat, hogy népszerűsége hosszú távon ne szenvedjen csorbát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.