X-Faktor Csobot Adél párkapcsolat szerelem sztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor úgy tűnik, hogy nemcsak Csobot Adél karrierjét, de a magánéletét is alaposan átrendezte. Régi párját Erdélyben hagyta, és már csak a budapesti, új szerelemre koncentrál.

Csobot Adél élete már most fenekestül felfordult az X-Faktor hatására. Az énekesnő eldobta régi párkapcsolatát, és teljesen új életet kezdett Budapesten. Erdélyben egy építészmérnök-hallgató, István várt rá, de hiába.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub


A férfi számára rettenetes érzés lehetett megtudni, hogy Adél már Istenes Bencét, az AfterX műsorvezetőjét szereti. Ennek ellenére most is reménykedik, hogy visszakapja a lányt. " Igazság szerint vannak még köztünk érzelmi szálak, de mivel nem tudunk annyit találkozni, mint régen, kicsit eltávolodtunk egymástól. Természetes, hogy nem könnyű mindezekről hallani, de ezt már megbeszéltük egymással. Annyit tudok mondani, hogy Adél nem pasizni ment az X-Faktorba, hanem tanulni. Bencével egy helyen dolgoztak, megismerkedtek, beszélgettek, de szerintem csak barátok. Remélem, hogy az ünnepek alatt, amikor itthon lesz, újra találkozunk" - árulta el a Borsnak.

Elhagyta a felesége Erdei Zsoltothttp://www.life.hu/legykepben/20121221-erdei-zsolt-magyar-okolvivo-egyedul-maradt-elhagyta-a-felesege.htmlFura formájú mézeskalácsot süt a hegedűművészhttp://www.life.hu/legykepben/20121218-edvin-marton-hegedumuvesz-sajat-kezevel-keszit-mezeskalacsot-es-karacsonyi-koncertet.htmlRadics Gigi megvált kis szőrös játékátólhttp://www.life.hu/legykepben/20121220-radics-gigi-a-megasztar-gyoztese-megvalt-kis-szoros-jatekatol.htmlKiváltságosak a sorozat színészeinek gyerekeihttp://www.life.hu/legykepben/20121219-joban-rosszban-sorozat-szinesznoi-vegh-juci-kisfia-bence-es-fabian.htmlA világvége előtt egy nappal szerzett jogosítványt a ValóVilág sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121220-v-v-oliver-a-valo-vilag-sztarja-a-vilagvege.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.