Külföldön tervezi az új évet a ValóVilág sztárja

külföld magány Való Világ valóságshow Molnár Anikó celeb sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindössze fél éve annak, hogy Molnár Anikó hazatért Amerikából, ahol két évig élt. A ValóVilág sztárja azonban máris újra elvágyódik: 2013 év elején Londonba költözik, hogy ott is szerencsét próbáljon - tudta meg a Life.hu.

Igazi világpolgár lett Molnár Anikóból, aki mindössze fél éve tért haza Los Angelesből, ahol két évig élt, de máris újabb kalandra vágyik.

Forrás: Facebook/Karma Televízió
Forrás: Facebook/Karma Televízió


"2013 év elején kiutazom a barátaimhoz Londonba, ahol megpróbálok munkát találni. Úgy tudom, hogy ott szívesen fogadják a szépségipar magyar képviselőit, úgyhogy abban bízom, nekem is lesz ott helyem" - mondta a Life.hu-nak bizakodva Anikó, aki Amerikában sminkesnek tanult, és - bár itthon is lennének lehetőségei - mégis külföldön keresi a szerencséjét. "Rájöttem, hogy számos országban vannak barátaim, akik szívesen látnak. London mellett például szóba került, hogy kimehetek Máltára is. A lényeg, hogy már nem mennék el a tengerentúlra, mert a családom hiánya nagyon megviselt, amikor Amerikában éltem. Most olyan helyet fogok választani, ahonnan 1-2 óra alatt bármikor hazarepülhetek" - fogadta meg Anikó, aki emellett fogadkozik, hogy az új évben 10-15 kilótól is megszabadul és reménykedik abban, hogy végre eljön az életébe az igazi is. "Nagyon vágyom egy olyan társra, akivel családot alapíthatok. Ugyanakkor szeretném megteremteni, hogy képes legyek megállni anyagilag a lábamon, hogy ha mégis egyedül maradnék egyszer egy kisgyerekkel, akkor is képes legyek eltartani magam" - sorolta újévi fogadalmait és vágyait a ValóVilág egykori sztárja.

Rasszizmus áldozata lett a Voice versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121221-nguyen-anh-quan-a-voice-versenyzoje-rasszizmus-aldozata-lett.htmlEldobta pasiját az X-Faktor sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121221-csobot-adel-az-xfaktor-sztarja-elhagyta-regi-pasijat-uj-eletet.htmlElhagyta a felesége Erdei Zsoltothttp://www.life.hu/legykepben/20121221-erdei-zsolt-magyar-okolvivo-egyedul-maradt-elhagyta-a-felesege.htmlFura formájú mézeskalácsot süt a hegedűművészhttp://www.life.hu/legykepben/20121218-edvin-marton-hegedumuvesz-sajat-kezevel-keszit-mezeskalacsot-es-karacsonyi-koncertet.htmlRadics Gigi megvált kis szőrös játékátólhttp://www.life.hu/legykepben/20121220-radics-gigi-a-megasztar-gyoztese-megvalt-kis-szoros-jatekatol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.