plasztikai beavatkozás Való Világ valóságshow Molnár Anikó mellműtét celeb sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Karácsony előtt két héttel mellimplantátumot cseréltetett melleiben Molnár Anikó, aki nem véletlenül időzítette az ünnepekre a lábadozás időszakát. A ValóVilág egykori sztárja így szeretné elterelni figyelmét magányáról - tudta meg a Life.hu.

Mindössze két héttel karácsony előtt Molnár Anikó komoly plasztikai beavatkozásra szánta el magát: felvarratta melleit és kisebbre cseréltette mellimplantátumait. A ValóVilág egykori sztárja nem véletlenül időzítette az ünnepek időszakára az operációt és a lábadozást.

"Még mindig magányos vagyok, egyedül vagyok, nagyon vágyom arra, hogy este legyen kihez szólnom, de ez még mindig nem adatott meg nekem. Épp azért most műttettem meg a melleimet, mert így a fájdalmam a karácsonyfa alatt is elvonja a figyelmemet a magányomról" - árulta el a Life.hu-nak Anikó, aki részben egészségügyi okokból döntött az operáció mellett. "Két évet éltem Amerikában és ez idő alatt híztam 10-15 kilót. A melleim is megnőttek és megereszkedtek. Sokszor a hátamat is húzták, túl nagyok is lettek, ezért döntöttem úgy, hogy kés alá fekszem" - tette hozzá az egykori valóságshow-hős, akinek a lábadozás első napjai komoly nehézségek közt teltek. "A műtét utáni első éjszaka drámai volt, semmit sem aludtam. Mivel én mindig az oldalamon fekve szoktam aludni, ezért most nagyon kellemetlen, hogy csak a hátamon feküdhetek. Az is nagyon idegesít, hogy be vagyok zárva a négy fal közé, mert autót nem vezethetek. Míg mások a karácsonyi készülődésükről számolnak be folyamatosan, én nem tudok itthonról kimozdulni. Emiatt egy kicsit egyik nap depressziós is lettem, de hamarosan felgyógyulok és új erővel kezdek hozzá a feladataimhoz" - mondta Anikó.

Forrás: Facebook/Karma Televízió
Forrás: Facebook/Karma Televízió

Már nem titkolja kapcsolatát a magyar sztárpárhttp://www.life.hu/legykepben/20121220-dobrady-akos-magyar-zenesz-es-iszak-eszter-a-viva-tv.htmlFelső nélkül fotóztatta magát a tökéletes testű sztáranyukahttp://www.life.hu/legykepben/20121219-heidi-klum-nemet-szupermodell-cicit-villantott-felmeztelenul-napozott.htmlRendkívül kínos helyzetbe került a népszerű színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20121214-schell-judit-magyar-szineszno-es-rudolf-peter-magyar-szinesz-kinos.htmlKokainoztatta 6 éves kisfiát az egykori gyereksztárhttp://www.life.hu/legykepben/20121217-edward-furlong-amerikai-szinesz-kokainoztatta-6-eves-kisfiat.htmlNyilvános helyen vizelt az Alkonyat sztárja - letartóztattákhttp://www.life.hu/legykepben/20121219-bronson-pelletier-az-alkonyat-sztarjat-letartoztattak-kabitoszer-hasznalat-es-nyilvanos.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.