Dr.Tizedes György Medveczky Ilona korona szépségkirálynő Keresztes Ildikó szépségkirálynő-választás Miss Hungary koreográfia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egymásba érő próbák előzték meg a ma esti Miss Hungary 2012 szépségkirálynő-választást, de nem minden lány tudott részt venni a koreográfia betanulásán - tudta meg a Life.hu. Ők vajon elbénázzák esélyeiket az esti gálaműsoron?

Reggel óta zajlanak a próbák a szombat esti Miss Hungary 2012 szépségkirálynő-választáshoz, kora délután már a fodrász és a sminkes vette kezelésbe a királynői címre vágyakozó szépségeket. A lányok izgulnak, főleg azok, akiknek nem volt elég idejük betanulni az esti műsor koreográfiáját.

Forrás: www.misshungary.hu
Forrás: www.misshungary.hu

Bíró Barbara

"Nem minden lány tudott eljönni a tegnapi főpróbára. Az egyik népszerű ásványvízmárka egyik arca, Bíró Barbara csak ma reggel tanulta meg röpke húsz perc alatt, hogy mit és hogyan kell csinálnia a színpadon. Csak remélni lehet, hogy fel tudja majd venni a versenyt a többiekkel" - árulta el a kulisszatitkot dr. Tizedes György plasztikai sebész, aki a zsűriben foglal majd helyet Medveczky Ilona és Keresztes Ildikó társaságában.

Pokollá vált Szecsődi Kari élete - Vidékre menekült volt pasija előlhttp://www.life.hu/legykepben/20121229-szecsodi-kari-transzszexualis-enekes-elmenekult-volt-szerelme-elol.htmlSzázmilliókat bukhat a váláson Erdei Zsolthttp://www.life.hu/legykepben/20121229-erdei-zsolt-madar-okolvivo-a-hivatalos-valason-gondokodik.htmlBotrány az Eurovízió körül - Radics Gigi miatt sokan visszaléptek?http://www.life.hu/legykepben/20121229-radics-gigi-a-megasztar-gyoztese-indul-az-eurovizios-dalfesztival-elodontojen.htmlDobó Kata új kihívásokat keres 2013-banhttp://www.life.hu/legykepben/20121221-dobo-kata-szineszno-2013-ujevi-fogadalma-kivansaga-uzenete.htmlSzerelmet kér az új évre az RTL Klub népszerű műsorvezetőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121217-madai-vivien-az-rtl-klub-musorvezetoje-szerelmet-ker-az-ujevre.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.