Rágerjedtek a negyvenes nők is a Voice szépfiújára

szépfiú Mező Misi Pál Dénes Agárdi Szilvi szerelem The Voice sztár versenyző énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pál Dénes, a Voice búgó hangú, sármos énekese a tegnap esti élő adásban is volt párbajtársának, az aliglátó Agárdi Szilvinek ajánlotta produkcióját. Ennek ellenére az énekes állítja, hogy nincs köztük több, csak barátság - tudta meg a Life.hu. A 21 éves fiú a negyvenes nőket is megmozgatja.

Pál Dénes tagadja, hogy szerelmes lenne egykori párbajellenfelébe, az aliglátó Agárdi Szilvibe. Ennek ellenére a Voice búgó hangú, sármos énekese tegnap esti előadását is a lánynak dedikálta. "Szerettem volna Szilvinek és a Mesteremnek, Mező Misinek bizonyítani, hogy nem hiába esett ki Szilvi, és hogy okkal, megérdemelten jutottam tovább. Tudom, hogy Misinek nagyon nehéz volt akkor meghoznia ezt a döntést" - árulta el Dénes.

Forrás: TV2
Forrás: TV2

A fiú elmondta a Life.hu-nak azt is, hogy volt párbajellenfelével valóban szoros viszonyban van, de ez csupán barátság. "Amikor próbáltunk, azonnal működött köztünk a kémia, ami megkönnyítette a munkát, de azóta csak interneten keresztül tartjuk a kapcsolatot, az élő adás során találkoztunk újra élőben először" - mondta Dénes eloszlatva azt a feltételezést, hogy Szilvivel egy párt alkotnak.

Nézd meg Pál Dénes produkcióját itt!


"Most minden erőmmel a versenyre koncentrálok, és nagyon le vagyok strapálva. Vannak napok, amikor a szállásomon este csak összerogyni van erőm. Nem is férne bele az életembe most egy szerelem" - Anyukám szerint az én visszahúzódó természetemhez egy tűzrőlpattant menyecske illene


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.