Leleplező könyvet ír az X-Faktorról Zámbó Krisztián

X-Faktor könyvírás milliók titok tehetségkutató Zámbó Krisztián énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ötmillió forintért kiteregetné a tehetségkutató műsor kulisszatitkait Zámbó Krisztián. Az énekes úgy döntött, lerántja a leplet, hogyan, milyen körülmények között került az X-Faktorba.

Az RTL Klub tehetségkutatójának felfedezettje nagy titokban könyvet ír, amelyben magáról, sorsának alakulásáról, érzéseiről mesél, határozottan az X-Faktorban eltöltött hónapokra koncentrálva. Őszintén vall arról is, hogyan fogadták el őt a többiek a versenyben, milyen volt a viszonya lakótársával, vagy épp Stone-nal - írja a Blikk.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Zámbó Krisztiánnak van tapasztalata a könyvkiadás terén, hiszen már évekkel ezelőtt megjelent egy iromány, amelyhez a nevét adta. A Vallomás édesapámról című könyvet hamar el is kapkodták a polcokról, igaz, akkor a gondolatait egy másik ember írta le. Annak a könyvnek borítékolható volt a sikere, miután Jimmyt sokan rajongva szerették. Ezúttal azonban - a hírek szerint - nem az apuka lesz a központi figura a több száz oldalon át elbeszélt történetben, hanem maga a fiú, akinek közel sem sikerült akkora rajongótábort maga mögé állítania, mint édesapjának. Így aztán erősen kérdéses, vajon ezt a könyvet is úgy viszik-e majd, mint az előzőt.

A Blikk információi szerint Jimmy legidősebb fiának nem kell aggódnia amiatt, hogyan fogy majd első saját könyve. Úgy tudjuk ugyanis, hogy felkérésre, kockázatmentesen tárulkozik ki, méghozzá szép kis summáért. Értesüléseink szerint ötmillió forintos fix gázsiban állapodott meg a megrendelővel, amit a könyv fogadtatásától függetlenül megkap. Igazán nem rossz pénz, hiszen Oláh Gergő győztesként tizenkét millió forintot zsebelhetett be, Zámbó Krisztián pedig hatodik helyezettként ötmilliót kaszál.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.