Felismerhetetlenné fogyott Palik László - fotó

betegség Palik László fogyás sportújságíró sovány esküvői tanú autóversenyző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A titokban megnősült Deutsch Tamás esküvői tanúja a nyilvánossággal megosztott képek szerint régi barátja, Palik László volt. A politikus Twitteren közzétett esküvői fényképén szinte felismerhetetlen a csontsovánnyá fogyott Palik, aki  boldogan tanúskodik a férj bal oldalán. 

Szilveszter napján jelentette be a internetes blogján Deutsch Tamás, hogy harmadszor is megnősült. Az esküvői képen a politikus tanújaként felbukkan Palik László is, aki szinte felismerhetetlen. Sovány, beesett az arca, rövid a haja. Pár évvel ezelőtt a sportújságíró-autóversenyző hirtelen 30 kilót fogyott. Akkor felmerült, hogy rejtélyes kór támadta meg, ezért a jelentős súlyvesztés, de ő csak mosolygott a feltételezéseken. Drasztikus testsúlycsökkenését önkéntes életmódváltással magyarázta.
"Egy éve csupán zöldséget és gyümölcsöt fogyasztok, a szénhidrátot teljesen száműztem az életemből. Reggelente megiszom egy-két pohár joghurtot" - nyilatkozta korábban egy napilapnak.

Forrás: www.twitter.com
Forrás: www.twitter.com

Sztárok akkor és most - Nézegess képeket!



Szörnyen ciki! VV Éva videoklipben vonaglikhttp://www.life.hu/legykepben/20130102-vv-eva-bauko-eva-a-valo-vilag-sztarja-vieoklipje-kiverte.htmlBizakodóak Hillary Clinton orvosaihttp://www.life.hu/legykepben/20130102-a-fejeben-levo-verrog-ellenere-bizakodoak-hillary-clinton-amerikai-kulugyminiszter.htmlLeleplező könyvet ír az X-Faktorról Zámbó Krisztiánhttp://www.life.hu/legykepben/20130102-5-millio-forintert-rantana-le-a-leplet-az-xfaktoros-titkairol.htmlÖsszeházasodott Angelina Jolie és Brad Pitt?http://www.life.hu/legykepben/20130102-angelina-jolie-amerikai-szineszno-es-brad-pitt-amerikai-szinesz-osszehazasodott.htmlApa lesz a ValóVilág sztárja!http://www.life.hu/legykepben/20130102-vv-beci-a-valo-vilag-sztarja-apa-lesz-az-oromhirt.htmlBódi Sylvi meztelen sellőként ajándékozta magát rajongóinakhttp://www.life.hu/legykepben/20130101-bodi-sylvi-2012-szilveszteri-ajandeka-egy-meztelen-foto-a-2013as.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.