Nem ijedt meg az RTL Klub Zámbó Krisztián készülő könyvétől

X-Faktor csatorna könyv Zámbó Krisztián RTL Klub énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktorosok szerződésében sok minden részletesen benne foglaltatik, de arról nincsen szó, hogy a versenyzők a műsor után nem írhatják meg tapasztalataikat. Az X-Faktor stábján nem lett úrrá a pánik, amikor felröppent a hírt, hogy az egyik versenyző, Zámbó Krisztián könyvet készül írni a versenyben eltöltött hónapokról.

Krisztián hamarosan nyilvánosságra hozza, hogyan jutott el az X-Faktor hatodik helyéig. Felfedezője, az RTL Klub vezetősége ennek ellenére nem tart attól, hogy kígyót-békát kiabálna a csatornára.
"Mi végig segítettük Krisztiánt az előremenetelésben, sok támogatást kapott a műsor készítőitől és a stábtól is. Nem íródhat olyan, ami negatív lenne a csatornára nézve. Úgy gondolom, hogy a velünk töltött időt, az itt szerzett tapasztalatokat fogja papírra vetni Krisztián. Tehetséges fiúnak tartom, akit sokan bántottak, nagy divat volt szidni a teljesítményét a produkció ideje alatt. Ez a műsor nem neki volt való, élő adásban nem tudta megmutatni, mennyire tehetséges. Ez a versenyzés van, akinek jobban, van, akinek kevésbe megy jól, ez több hónapnyi megfeszített munka. Krisztián négyszer szerepelt a mentorok előtt, mire élő adásba jutott volna, és csak egyszer nem teljesített jól. Egy szeretetreméltó kölyök, akinek lehet, hogy lesz pár csípős megjegyzése, de biztos, hogy nem a stáb felé" - kommentálta a hírt Schiwert-Takács László, az X-Faktor főszerkesztője.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.