plasztikai beavatkozás Nagy Ő elhízás Való Világ valóságshow Amerika Molnár Anikó mellműtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Anikó fél éve jött haza Amerikából, ahol közel 15 kilót szedett fel magára. A Fókusz kamerája előtt a ValóVilág egykori döntőse kijelentette, hogy fogyni szeretne. Anikó a szebb külső reményében ismét kés alá feküdt, hogy megereszkedett melleit átszabják az orvosok.

Sztárok akkor és most - Nézegess képeket!



Mellműtétével feledteti magányát Molnár Anikóhttp://www.life.hu/legykepben/20121221-molnar-aniko-a-valo-vilag-sztarja-maganyat-mellmutetevel-feledteti.htmlMeghízott Molnár Anikóhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120726-nagyon-meghizott-es-hazajott-amerikabol-molnar-aniko.htmlNem folytatja a műsorvezetést az RTL Klub sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130103-valoszinu-nem-a-jelenleg-terhes-ordog-nora-lesz-2013ban-az.htmlGyász! Meghalt az amerikai popsztárhttp://www.life.hu/legykepben/20130103-patti-page-amerikai-popsztar-meghalt.htmlVége! Szakított a Voice sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130103-berkes-oliver-a-the-voice-versenyzoje-szakitott-baratnojevel.htmlHatalmasat bukott Fluor!http://www.life.hu/legykepben/20130103-fluor-magyar-eloado-filmjere-senki-nem-kivancsi-hatalmasat-bukott.htmlPucéran pezsgőzött a hóban az ismert playmate (18+)http://www.life.hu/legykepben/20130102-hargitai-bea-playmate-a-nyuszis-magazin-playboy-januari-cimlapjan.htmlElgázolták és meghalt az ismert énekes lesifotósahttp://www.life.hu/legykepben/20130102-elgazoltak-es-meghalt-az-ismert-fiatal-enekes-justin-bieber-lesifotosa.htmlRajongói sajnálják a Kardashian lányt - Nem lehet gyereke!http://www.life.hu/legykepben/20130102-khloe-kardashian-amerikai-sztarnak-nem-lehet-gyereke.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.