Botrány! Részegen könnyített magán a színész egy repülőtér közepén

vizelési inger Twilight színész letartóztatás részegség botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bronson Pelletier, a Twilight vérfarkasát alakító színész rendkívül kínosan viselkedett. Ittasan vizelt egy Los Angeles-i reptéren.

A tinisztár részegen akart felszállni egy gépre december 17-én, de mivel zavarta az utasokat, a rendőrök arra kérték, várja meg a következő repülőt, és addig józanodjon ki - írja a Blikk.

Kevesebb mint három órával később a járőröket ismét a helyszínre hívták, Pelletier ugyanis nyilvánosan könnyített magán az egyik terminálban a többi utas szeme láttára. Az incidensről videofelvétel is készült.

A színészt azonnal őrizetbe vették szabálysértés miatt, de néhány órával később elengedték, amint kijózanodott. A Twilight sztárjának nem ez volt az első botrányos húzása, novemberben egy kocsmából tiltották ki, mert minősíthetetlen viselkedésével zavarta a többieket. A bár tulajdonosa kihívta a rendőröket, akik kábítószert is találtak a fiatalnál.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.