Ételre sem futotta Gájer Bálintnak

nyomor Gájer Bálint éhezés The Voice sztár versenyző énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg áldozatot kellett hoznia Gájer Bálintnak, hogy énekes lehessen. A Voice versenyzőjével előfordult, hogy még egy kiflire sem volt pénze, mégsem adta fel az álmait - tudta meg a Life.hu.

Gájer Bálint hétről hétre bizonyítja tehetségét a Voice színpadán. Az énekesnek azonban nagyon keményen meg kellett küzdenie a sikerért, amit neki egyáltalán nem adott könnyen a sors.

Forrás: TV2
Forrás: TV2


"12 éve feltettem az életemet az éneklésre, és ezekben az években sokat kínlódtam, nélkülöztem, hétköznapi megélhetési problémákkal küszködtem. Az is előfordult, hogy még egy kiflire sem jutott pénzem" - idézte fel a múltbéli nehézségeket Bálint, aki néha elvesztette a hitét, és majdnem feladta a zenélést. "A sok sikertelenség miatt volt, hogy megkérdőjeleztem a saját tehetségemet, tudásomat. Láttam, hogy tehetségtelen emberek sikereket érnek el csupán a két szép szemükkel, míg akik komoly munkát fektetnek a muzsikálásba, szinte éhen halnak. Mivel pedagógus családból származom, a szeretteim sem tudtak támogatni. Már gyerekkoromban is erőn felül küzdöttek a szüleim, hogy ne nélkülözzünk és mi, gyerekek ne érezzük, hogy milyen anyagi nehézségeik vannak" - teszi hozzá az énekes, aki sokáig képtelen volt szólóénekesként önmagát az előtérbe tolni.

"Igazi csapatember voltam. Amikor nyilatkoznom kellett, mindig többes számban beszéltem a zenekarjaimról, mert nem hittem, hogy bárki kíváncsi lenne rám." Most azonban változott a helyzet, hiszen Bálint a Voice elődöntőjébe jutott, és esélyt kapott arra, hogy ő is ott legyen a műsor január 25-i döntőjében, ahol akár ő lehet 2013-ban Magyarország hangja. Ezzel pedig biztosan megnyílnának előtte a szólókarrier kapui és múltbéli anyagi, érzelmi nehézségeit végre maga mögött hagyhatná.

Nézd meg Bálint legutóbbi produkcióját itt.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.