Nagy árat fizetett az ismert színésznő a külföldi sikerért

színésznő jelölés siker díj Osvárt Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Osvárt Andrea ma már sikeres színésznő külföldön, de nem volt könnyű az odáig vezető út. Andi most a Life.hu-nak elárulta, hogyan sikerült elérni a céljait.

Elhatározás, céltudatosság, de főleg kitartás jellemzi Andi hozzáállását a munkához. Úgy gondolja, az első lépés mindig nehéz, de a hite segítette abban, hogy a kitűzött céljait elérje. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy Andi esélyes az idei "legjobb színésznőnek" járó díjra.
"A sikereimet a kitartásomnak, a tisztességemnek és a munkamorálomnak köszönhetem. Mindenért megküzdöttem és megfizettem az árát. Rettenetesen mérges voltam sokáig, hogy külföldre kellett mennem azért, hogy az álmaimat megvalósítsam. A biztos családi háttér és a barátok nélkülözése hatalmas erőt adott, és úgy gondoltam, sikerülni kell, ha már ekkora árat fizetek érte. A sok negatív ember, a negatív hozzáállás és a szkepticizmus nehezítette a dolgom. Amikor alábecsültek, akkor lassú víz partot mos alapon mindig befogtam a számat és odébb álltam. Tudtam, hogy később hallani fognak rólam, és hogy legközelebb ők keresik majd az én társaságomat" - mesélte a Life.hu-nak Andi, aki évek óta Olaszországban él, de otthonának mégis Tamásit tekinti.

Forrás: Red Lemon Media
Forrás: Red Lemon Media

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.