Lecserélte az ismert színésznőt az RTL

gázsi színésznő műsorvezető csere RTL II Oroszlán Szonja Lilu Szombat esti láz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Túl sok pénzt kért Oroszlán Szonja a Szombat esti láz műsorvezetéséért, így az RTL II lemondott róla, és inkább Lilut választotta.

Oroszlán Szonja vezeti az RTL II legnagyobb show-ját, a Szombat esti lázat - adták hírül az újságok a közelmúltban. Az RTL Klub kábelcsatornája ismert hazai sztárokat szerződtetett a táncos műsorhoz, amely az anyacsatornán több nézőt vonzott annak idején, mint a világbajnokság döntője.

RTL Klub/Sajtóklub/Trunkó Bálint
RTL Klub/Sajtóklub/Trunkó Bálint

Szonja felkerült az RTL II plakátjaira is az új csatorna egyik arcaként. A Bors azonban megtudta, hogy végül nem sikerült anyagilag megegyezni a Madách Színház sztárjával. A színésznőt ügyvéd édesanyja képviselte a tárgyalásokon, és nagyságrendekkel többet kért, mint amennyit a cég a műsorvezető gázsijára szánt.

"Az RTL II kábelcsatorna, így a műsoraiban szereplő hírességek fizetését egyelőre nem lehet az anyacsatornáéhoz hasonlítani" - árulta el egy bennfentes, aki azt is elmondta, hogy a művésznő igényei köszönőviszonyban sem voltak az RTL által kínált összeggel, sőt, informá­ciók szerint az anyacsatorna gázsijaihoz képest is nagyságrendekkel többet kért. A tárgyalások megfeneklettek, és a cég eltekintett Oroszlán Szonja szerepeltetésétől. Helyette Lilut kérték fel a műsorvezetésre, ő pedig vállalta a feladatot.

Az RTL II-nél megerősítették az információt. "Oroszlán Szonjával valóban nem tudtunk megállapodni. Lilu már számos műfajban bizonyított, a nézők nagyon szeretik, így biztos vagyok benne, hogy itt is helyt fog állni" - mondta a Borsnak Herman Péter, a műsor kreatív producere.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Lilu pedig már nagyon várja az új műsort. "Nagyon örültem a felkérésnek, mert szeretem a műsort, az előző szériákat is mindig néztem. Az pedig külön öröm, hogy ismét együtt dolgozhatok Csonka Andrással, a magánéletben is nagyon jóban vagyunk, évekig vezettünk közösen műsort a Reggeliben" - nyilatkozta Lilu.

Oroszlán Szonja és édesanyja nem kívántak nyilatkozni a hírrel kapcsolatban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.