Máris szakított egymással Zimány Linda és Kedves Ferenc

modell milliomos szerelem Zimány Linda Kedves Ferenc szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány hétig tartott csak Zimány Linda és a milliárdos, Kedves Ferenc szerelme.

A Blikk információja szerint a pár máris szakított egymással, de hogy ennek pontosan mi az oka, azt nem lehet tudni.

Fotó: Pályi Zsófia [origo]
Fotó: Pályi Zsófia [origo]

Ahogy arról korábban a Life.hu is beszámolt, Zimány Linda és Kedves Ferenc még tavaly év végén talált egymásra. Kapcsolatukat persze mindenki előtt próbálták titokban tartani, de szűk körben köztudott volt, hogy jó ideje randevúznak egymással.

"Nyílt titok, hogy Linda és Ferenc egy pár" - mondta a Blikknek egy neve elhallgatását kérő informátor. "Hónapok óta találkozgatnak egymással, ha éppen nincsenek együtt, akkor is folyamatosan SMS-eket küldenek egymásnak. Linda pedig egy szűkebb körben nyíltan beszél erről, nem is értem, hogyan tudott ez ennyi ideig titokban maradni" - kotyogta ki az pár ismerőse.

Úgy tűnik, hogy a nyilvánosság megmérgezte Linda és a milliárdos kapcsolatát, a Blikk legalábbis úgy tudja, hogy szakításukban nagy szerepe volt annak, hogy fény derült a titokra. Nem beszélve arról, hogy így Kedves Ferenc korábbi kedvesei, Bódi Sylvi és Debreczeni Zita is tudomást szerzett a titkolt viszonyról, ami valószínűleg okozott némi feszültséget a lányok között. Linda, Sylvi és Zita ugyanis közös vállalkozásban van benne, saját divatmárkájuk kapcsán. Pár évvel ezelőtt már az is kiverte a biztosítékot, amikor kiderült, hogy Sylvit Zita követi Kedves Ferenc skalplistáján. A lányok hónapokon keresztül csatáztak egymással.

"Úgy tudom, Linda adta ki az útját Ferencnek, közvetlenül azután, hogy kitudódott a kapcsolatuk. Valószínűleg, miután mindenki tudomást szerzett erről a környezetükben, már nem volt annyira vonzó a dolog" - tette hozzá az informátor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.