házastárs műsorvezető színész Nagy Duett Gesztesi Károly Liptai Claudia Együtt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia mint műsorvezető, Gesztesi Károly pedig az egyik énekes páros amatőr tagja lesz a SuperTV2-n februárban induló Nagy duett című műsorban.

"Illés Gabi, a műsor producere hívott fel" - újságolta Gesztesi a Blikknek. "Már ebből tudtam, hogy jól átgondoltak mindent, hiszen ha ő hív, az tényleg komoly felkérés. Miután megkerestek, természetesen megbeszéltük Claudiával, hogy zavar-e majd valakit, ha egy műsorban szereplünk, de körülbelül kettő perc után kiderült, hogy senkinek sem lesz kényelmetlen a helyzet. Támogatta a döntésemet. Amikor még együtt éltünk, imádta, ha leültem a zongorám mellé és énekeltem neki. Azt mondta, ez egy jó buli, ráadásul semmiféle konfliktus vagy feszültség nincs köztünk, ami kihatna a produkcióra" - árulta el a színész, akinek exfelesége is hasonló véleményen van.

Forrás: TMC
Forrás: TMC

"Nagyon örültem, amikor megtudtam, hogy Karcsi is szerepelni fog a show-ban, hiszen fantasztikusan énekel, amit sokan nem is tudnak róla. Nagyon jó színpadi ember, humoros és vidám. Biztos lesz köztünk csipkelődés, mint régen, hiszen ilyenek vagyunk, de ez nem jelent semmit. Jóban vagyunk, és ami a legfontosabb, hogy a kislányunknak, Pankának is nagy boldogság, hogy újra így láthatja a szüleit. Úgy gondolom, példát is mutatunk azzal, hogy a válásunk ellenére nem öljük egymást" - vélekedik a műsor háziasszonya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.