szépségkirálynő Bálint Antónia celeb sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenre elszánt Bálint Antónia, hogy párt találjon magának. Sok kudarcos kapcsolat után most az interneten keres magának párt.

Az interneten keres magának párt Bálint Antónia. Az egykori szépségkirálynő, aki hamarosan a Szombat esti láz táncosaként tér vissza a képernyőre, több rettenetesen rossz véget ért kapcsolat után különös módon próbálja megtalálni a szerelmet: idő híján regisztrált egy online társkereső oldalra, ahol azonnal egészen meglepő ajánlatokat kapott.

Forrás: www.facebook.com
Forrás: www.facebook.com

"Az első férfi, aki rám üzent, egy ötgyermekes családapa volt, nevettem is rajta, hiszen a lányommal együtt máris hat gyerekünk lenne. De korábban még a közösségi oldalamon volt egy huszonhárom éves srác is, aki bizonygatta, hogy nem zavarja a korkülönbség, de én nem szeretnék közel húsz évvel fiatalabb pasival kezdeni, ezért is döntöttem úgy, hogy regisztrálok. Majd' egy órán keresztül töltöttem ki a szűrőt, így most már csak olyanok jutnak el hozzám, akik megfelelnek az igényeimnek" - mondta el a Blikknek Toncsi, aki úgy érzi, hogy világgá kell kürtölnie, szerelemre vágyik, máskülönben nem talál rá az igazira.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.