párkeresés mentalista szerelem kiválasztott Danny Blue
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába gondolta komolyan a TV2 felfedezettje a társkeresést, és regisztrált az egyik internetes társkereső oldalra a saját fényképével, nem járt sikerrel - tudta meg a Life.hu.

Minden hiába, kénytelen lesz a hagyományos módon ismerkedni Danny Blue, ugyanis a netes társkeresés nem jött be neki. Azaz neki bejött volna, csak a lányok nem vették őt komolyan, hiába tett fel fényképet közismert arcáról.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

"Írtam pár szimpatikusnak tűnő lánynak, akik nem a megfelelő módon reagáltak a megkeresésemre. Azt válaszolták, hogy nem állnak szóba velem, mert nem a saját fényképemmel regisztráltam. Nem is folytatták az ismerkedést, amikor csak azért is rákérdeztem, hogy 'de mi van akkor, ha mégis én vagyok?' Tudomásul vettem, hogy számomra ez nem járható út, maradok a hagyományos ismerkedésnél, ez nem az én köröm. A rendezvényeken, ahová meghívnak sajnos nem a megfelelő értékrenddel rendelkező hölgyekkel találkozom, így csak reménykedni tudok abban, hogy valamilyen spontán módon belefutok egy kedves lányba. Már másfél éve vagyok egyedül, de szerencsére nem vagyok kapcsolatfüggő" - árulta el a mentalista, aki szerelem híján inkább a munkájára koncentrál.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.