műsorvezető fiatal fiú táncos Istenes Bence szerelem Szombat esti láz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu megtudta, hogy Győrfi Pál szóvivő, Vastag Csaba énekes és Szilveszter gazda mellett ki lesz a negyedik férfitáncos az RTL II-n  hamarosan induló Szombat esti lázban.

A verseny legfiatalabb férfiversenyzője öt éve debütált a VIVA tévén, majd 2 és fél év után az RTL Klubhoz igazolt, ahol jelenleg is dolgozik, a Havazin című műsor egyik műsorvezetője. Istenes Bence tavaly a ValóVilág 5 éjszakai kisérőműsorát, a Neked valót vezette Gigivel, majd januárig a Reflektor TV hangja volt, amely azóta megszűnt. De az elmúlt fél évben nyolc RTL-közeli projektben is dolgozott, a Cool tévén futó After X és az RTL-en képernyőre került Bandaháború és Brandmánia című műsorokat is vezette.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Az elmúlt időszakban hallhattunk róla VV Anikóval, majd Csobot Adéllal kapcsolatban, a valóságshow-szereplővel 8 hónapig járt, az énekesnővel pedig állítólag most alkot egy párt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.