színésznő Kökény Attila duett Cseke Katinka énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Összeállt a Nagy duett sztárjainak listája, de csak pénteken derül ki, hogy ki kivel párosodik. A Life.hu nem hivatalos forrásból viszont megtudta, kivel énekel Kökény Attila.

A péntek reggeli SuperMokkában derül ki A Nagy Duett sztárpárosainak összeállítása, amely február 10-én indul a SuperTV2-n. A húsz sztárénekes neve már nyilvánosságra került, azt azonban hetek óta csak találgatni lehet, ki-kivel áll majd színpadra a látványos show-ban.
A profi szereplők Bangó Margit, Csézy, Détár Enikő, Gáspár Laci, Király Linda, Kökény Attila, Pataky Attila, Szandi, Szinetár Dóra és Szulák Andrea. Az amatőrök Cseke Katinka, Dopeman, Erdélyi Mónika, Gesztesi Károly, Görög Zita, Kovács Lázár, Lakatos Márk, Papp Gergő, Szabó Győző és Zsidró Tamás.
Nem hivatalos információink szerint a 2010-es Megasztár második helyezettje, Kökény Attila a sorozatszínésznő Cseke Katinkával fog duettet énekelni. Holnap kiderül, igaz-e a hír. Szívesen látnánk Görög Zitát, a kétgyermekes modell-anyukát Gáspár Laci partnereként, de örülnénk egy Szinetár Dóra-Kovács Lázár párosnak is.

Fotó: TV2, Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: TV2, Szabó Balázs/Life.hu

Titkos részlet derült ki Pataki Zita esküvőjérőlhttp://www.life.hu/legykepben/20130123-pataki-zita-rtl-klub-idojosa-ferjhez-ment-attilahoz-aki-nem.htmlElraboltak egy magyar újságírót Szíriábanhttp://www.life.hu/legykepben/20130124-szlanko-balint-magyar-ujsagirot-elraboltak-sziriaban.htmlSzégyen! Családja hallani sem akar VV Veronikárólhttp://www.life.hu/legykepben/20130124-meszaros-veronika-a-valo-vilag-sztarja-elbujdosott-szegyeneben-csaladja-hallani.htmlKeresztes feláldozta magát az X-Faktorérthttp://www.life.hu/legykepben/20130124-keresztes-ildiko-az-xfaktor-mentora-is-kiszallhat-a-musorbol.htmlKiakadt kollégája szokásán a műsorvezetőhttp://www.life.hu/legykepben/20130123-sebestyen-balazs-class-fm-musorvezetoje-kiakadt-kollegaja-rakoczi-ferenc-viselkedesen.htmlTóth Vera utoljára nekifut a fogyókúránakhttp://www.life.hu/legykepben/20130123-toth-vera-enekesno-ismet-fogyokurazni-kezdett-ha-nem-fogy-le.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.