A Nagy Duett színész család éneklés Szabó Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Győző olyan elfoglalt, hogy fogalma sincs, hogyan fogja összeegyeztetni a munkát a családi élettel - vallotta be a TV2 SzuperMokka adásában.

Győző nemsokára a Nagy duett című műsor egyik szereplője lesz. A színész pontosan tudja, hogy rengeteg munka vár rá, ami azzal is jár, hogy ritkábban látja majd a családját.
"Nagyon szeretek énekelni, azt azonban nem tudom, egy élő színpadi show-ban mennyire leszek lámpalázas. Mikor a színpadon takarásban vagyok, akkor nem akarok bemenni, aztán ha már a színpadon állok, a reflektorfényben, megy a dolog. Otthonról elköszöntem, mert egy darabig nem látnak, nehéz összeegyeztetni a színházi elfoglaltságokat az élő show-kkal. Szinte minden percem be lesz osztva, ének- és táncpróbák, színházi szerepek, és ha marad estére erőm, éjjel írom a könyvem forgatókönyv-adaptációját" - mesélte Győző.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.