Király Linda: "Ijesztő ez a helyzet!"

TV2 A Nagy Duett Király Linda énekesnő sztár versenyző Szabó Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Noha tinédzser kora óta az éneklés az élete, Király Lindát mégis kihívások elé állította az új feladat, ami A Nagy Duettben vár rá. A Life.hu-nak elárulta, hogy miért.

"Számomra teljesen új, kihívásokkal teli ez a versenyhelyzet, amivel A Nagy Duett jár. Még sosem kellett helytállnom hasonló szituációban. Nem veszem lazára a szereplést, de igyekszem nem is igazi, véresen komoly versenyként felfogni" - árulta el Király Linda, aki ennek ellenére, személyes okokból is jó lehetőségnek érzi, hogy színpadra léphet a a SuperTV2 február 10-én induló showműsorában.

Fotó: SuperTV2
Fotó: SuperTV2

"Talán végre az emberek ezen a produkción keresztül megismernek engem. Sokszor úgy érezheti a közönség, hogy előkerülök egy szám erejéig, majd eltűnök, de most folyamatosan jelen lehetek, és még többet megmutathatok magamból, aminek nagyon örülök" - árulta el az énekesnő, akinek az is kihívást jelent, hogy Szabó Győző partnereként léphet színpadra. "Ő egy ízig-vérig dögös hangú pasi, macsó és nagyon jó színész. Viszont miatta azonnal ki kellett lépnem a komfortzónámból, mert ő egy rockosabb zenei világot képvisel. Vele énekelni kihívás, de állok elébe!"

Elmarad az esküvője az Amerikai pite sztárjánakhttp://www.life.hu/legykepben/20130128-elmarad-az-eskuvoje-az-amerikai-pite-sztarjanak-seann-william-scottnak.htmlNem marad ideje a szerelemre az énekesnekhttp://www.life.hu/legykepben/20130125-gaspar-lacinak-a-nagy-duett-enekesenek-nem-marad-ideje-a.htmlBemutatta a gyerekeinek új barátját Görög Zitahttp://www.life.hu/legykepben/20130128-gorog-zita-magyar-modellnek-uj-baratja-van-akit-mar-a.htmlDammak Jázmin terheshttp://www.life.hu/legykepben/20130128-dammak-jazmin-magyar-szepsegkiralyno-terhes.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.