Súlyos vádak Pákó ellen: drogozott és ütötte volt párját a didikirály?

Fekete Pákó vád drog erőszak sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindeddig nem lehetett tudni, hogy miért nem láthatja kisfiát Fekete Pákó. Most azonban kiderült: súlyosak a vádak a didikirály ellen, aki a nagymama szerint drogozott, verte volt párját a kisfiú szeme láttára, férfiakkal folytatott viszonyt és női ruhában illegette magát a gyerek előtt.

Fekete Pákó nem véletlenül nem láthatja a kisfiát, Bencét évek óta. Volt párja, Ágica és édesanyja rettenetesen féltik a kisfiút, mert állításuk szerint a didikirály nagyon súlyos dolgokat tett a kicsi szeme láttára. Megverte volt párját, sőt drogzott és női ruhában illegette magát a gyerek szeme láttára és azt sem titkolta, hogy - amellett, hogy pornózott - férfiakkal is eljár.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

"Féltjük a gyereket, mert Pákó nemcsak pornózott, de egyértelmű utalásokat tett enyhén szólva furcsa férfikapcsolataira is. Tudom, hogy a férfiakat is szereti. Minden normális ember, aki hazamegy a családjához, kezet szokott mosni, de Pákó a nemi szervét mosta meg ilyenkor. Mire gondolhatunk ezek után?" - fakadt ki a Blikknek a nagymama, aki lánya és unokája életét is félti, mert állítólag Pákó a múltban már halálosan megfenyegette Ágicát.

Pákó jelenleg a Bamakó rali miatt nincs Magyarországon, így ő nem reagált a vádakra, helyette ügyvédje nyilatkozott. "Kisfiát az ügyfelem másfél éve nem látta, nem érvényesülnek apai jogai, sőt jogtalan előnyhöz juttatják az anyukát. Pákó vállalta a drogtesztet, amelyet a rendőrség végzett, és az eredménye negatív lett, ezzel szemben a gyerek édesanyja nem vállalta ugyanezt. A keddi tárgyaláson indítványoztuk, hogy igazságügyi szakértő bevonásával végezzék el az anyuka drogvizsgálatát is" - mondta a lapnak Hyross Virág.

Megmutatta titkos otthonát a fekete hajú VV sztárhttp://www.life.hu/legykepben/20130129-nadai-aniko-azaz-vv-aniko-szerepel-az-rtl-klub-ejjelnappal.htmlÍgy nézett ki kisgyerekként a TV2 sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130129-igy-nezett-ki-es-igy-enekelt-kisgyerekkent-pal-denes-a.htmlCsúnyán átverték a színésznőthttp://www.life.hu/legykepben/20130129-hazassagi-csalas-aldozatava-valhatott-gina-lollobrigida-szineszno-akit-aleskuvoje-utan.htmlAlaposan felöntött a garatra az ismert énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20130129-kasza-tibor-zenesz-taifoldon-reszegre-itta-magat.html



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.