Megtudtuk, ki nem vállalta az X-Faktor mentori szerepét

X-Faktor mentor Schiwert-Takács László Jamie Winchester zenész sztár RTL Klub énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Máris keresi az RTL Klub Malek Miklós utódját, aki nem vállalja tovább a mentor szerepét az X-Faktorban. A Life.hu információi szerint Jamie Winchestert is felkérték, ő azonban nemet mondott.

Már hetek óta tudni lehet, hogy Malek Miklós nem vállalja a mentori szerepet az X-Faktor következő, negyedik évadában.

Annak ellenére, hogy a hírek szerint a tehetségkutatók sokat vesztettek népszerűségükből, úgy tűnik, az RTL Klub komolyan tervezi a műsor folytatását. A műsor szerkesztői már el is kezdték keresni Malek utódját és többek közt Jamie Winchestert is megkeresték. Ő azonban nemet mondott az ajánlatra.
"Hívtak az RTL Klubból, hogy menjek az X-Faktor mentori próbafelvételére, de nem vállaltam" - írta a legnagyobb közösségi oldalon a jelenleg Írországban élő zenész, aki a Life.hu-nak elárulta, hogy miért döntött így.

Forrás: MTI/Czimbal Gyula
Forrás: MTI/Czimbal Gyula

"Nagyon jól érzem magam itt Írországban a nyugiban. Egyáltalán nem hiányzik, hogy nyakig beledobjam magam a magyar bulvár világába. Másrészt egyáltalán nem titok, hogy nem rajongok az ilyen műsorokért. Szerintem nagyon nagy károkat okoztak a magyar könnyűzenei életnek, és főleg az utóbbi pár évben azt látom, hogy nincs annyi tehetséges énekes, mint ahányból sztárocskát faragnak. Most ezek után, ha elmennék egy ilyen műsorba pénzt keresni, nehezen néznék reggelente a tükörbe" - szögezte le Jamie.

Megkérdeztük az RTL Klubot is, hogy mi a véleményük a kiszivárgott pletykákról. "Az előkészítési folyamatnál tartunk, és ebben a fázisban még nincs mondanivalóm erről. Amikor anno 3 éve megtaláltuk a négy mentorunkat, az előkészületekbe akkor sem avattuk be a közönséget" - szögezte le Schiwert-Takács László, az X-Faktor főszerkesztője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.