Rettenetesen berúgott a Heti hetes sztárja

család Franciaország Majka rapper ivászat síelés fellépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Családja nélkül utazott el Franciaországba síelni és fellépni Majka, aki alaposan kirúgott a hámból: barátaival őrületes bulit csaptak, rettenetesen berúgtak, sőt egyikük el is veszett a síparadicsomban - tudta meg a Life.hu.

Családja nélkül pihen és síel Franciaországban Majka, aki egy fellépés miatt utazott ki a síparadicsomba baráti társaságával. A Heti hetes sztárja épp egy nagyon nehéz időszakban hagyta magára menyasszonyát, Dundikát közel egy hétre. Az egykori playmate is szerepel az RTL II-n induló Szombat Esti Lázban, és rengeteg feladat, próba vár rá. Ahogy azt már korábban megírtuk, a próbák alatt a kisfiukra, Mariánra bébiszitter vigyáz.

Forrás: Facebook/Péter Majoros
Forrás: Facebook/Péter Majoros



Majka elárulta, hogy kihasználják a néhány napos pihenést és amolyan pasisan, alaposan kimulatják magukat. "Néhány napja alaposan berúgtunk és Attila barátomat el is hagytuk, így ő aztán valamikor hajnalban keveredett vissza a szállásra" - nevetett a rapper, aki napközben síeléssel tölti az időt. "A többiek még csak most tanulnak én viszont már 4-5 éve rendszeresen síelek. Amint lehet, a kisfiamat is elviszem magammal" - tette hozzá Majka, aki azt is elmondta, hogy idén a családdal is pihennek majd néhány napot. "Áprilisban utazunk el valami meleg helyre, lehet, hogy Barcelonába, de most 5 napig csak mi, pasik bulizunk. Egy fesztivál sztárfellépőiként vendégeskedünk egy kis francia faluban."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.