műsorvezető rádiós Kőváry Anett kirúgás Vadon János Class FM hírolvasó Rákóczi Feri Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Váratlanul kirúgták a Class FM Morning Show népszerű hírolvasó-műsorvezetőjét, Kőváry Anettet - tudta meg a Life.hu.

Két év után váratlanul kirúgták a Class FM Morning Show népszerű hírolvasóját, Kőváry Anettet. A hírt a legnagyobb közösségi oldalon osztotta meg követőivel, rajongóival, akik értetlenül fogadták a bejelentést. Anett az elmúlt időszakban nem csupán híreket mondott, de alap csapattag lett Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani oldalán. Emellett női autóversenyzőként is feltűnt a Ladies Cupban Ördög Nóra és Kiss Ramóna oldalán.

Forrás: Facebook/Kőváry Anett
Forrás: Facebook/Kőváry Anett

"Az élete volt a munkája, váratlanul és üres mellébeszéléssel vették el tőle. Elbúcsúzni sem tudott a hallgatóktól. Nem tudta, hogyan köszönheti meg közvetlen kollégáinak, akikkel évek óta együtt ébredt, hogy segítettek valóra váltani az álmait. A rengeteg nevetést. A tanulást egymástól. Azt sem tudta, hogyan fogja elviselni, hogy másnap már nem kell korán kelnie, hogy nem kell kimosnia péntekenként a mikrofonszivacsot. Fogalma sem volt, hogyan lehet 12 év után rádió nélkül élni. Hírek nélkül élni" - írta magáról a közösségi oldalon a csalódott műsorvezető.

Sebestyén Balázs a péntek reggeli Morning Show-ban természetesen kommentálta munkatársuk kirúgását. "Nagyon sajnáljuk Anettet, de ez nem a mi döntésünk volt, hanem a rádióé. Nem volt beleszólásunk, és el kell fogadnunk. Sok sikert kívánunk Anettnek, aki egy nagyon tehetséges és ügyes lány"-mondta a műsorvezető.

Felrröppent a pletyka, hogy talán éppen Balázs volt az, aki miatt Anettnek mennie kellett a csatornától, ám ezt az érintett maga cáfolta hivatalos Facebook oldalán. "Igaz, hogy már nem vagyok a Morning Show tagja, de ez nem az én, és nem is a Balázs döntése volt!! Biztos vagyok benne, ha csak rajtunk múlik, még hosszú éveken át együtt dolgozunk. Viszont nem így alakult, előállt egy helyzet, amit kénytelenek vagyunk elfogadni"- írta Anett.

Gombos Edina végre megmutatta férjének Amerikáthttp://www.life.hu/legykepben/20130130-gombos-edina-az-aktiv-musorvezetoje-ferjevel-a-kubai-szarmazasu-albertoval.htmlHererákja van a műsorvezetőnekhttp://www.life.hu/legykepben/20130131-hererakja-van-es-kemoterapias-kezelest-kap-jeremy-kyle-angol-teve.htmlNem vágyik közös gyerekre Pataky Attila és menyasszonyahttp://www.life.hu/legykepben/20130129-pataky-attila-az-edda-frontemberenek-menyasszonya-meg-nem-vagyik-kozos.htmlRettenetesen berúgott a Heti hetes sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130130-majoros-peter-majka-a-valo-vilag-egykori-sztarja-franciaorszagban-siel.htmlIsmét segélyből él a ValóVilág sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130130-vv-feco-a-valo-vilag-sztarja-ismet-segelyekbol-el-.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.