színésznő Jóban Rosszban TV2 Szabó Zsófi fogyókúra sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pénzért kezd fogyókúrába Szabó Zsófi. A Jóban Rosszban sztárja egy fogyókúrás szer reklámarcaként igyekszik ledobni magáról a kilókat, csakhogy félő, hogy ezzel az egészségét teszi kockára a most is vékony színésznő.

Szabó Zsófi drasztikus fogyókúrába kezdett: 10 kilótól szeretne megszabadulni, ám rajongói féltik: mi lesz az egészségével, ha valóban valóra váltja a tervét.

A Jóban Rosszban színésznője egy ételszállító és egy fitnesz-wellness rendezvény közös akciójához adta az arcát, amelyben azt ígérik, hogy a jelentkezőket megszabadítják a fölös kilóktól. A színésznő a közösségi oldalán tette közzé tervét és követői azonnal megpróbálták őt lebeszélni, hogy ne tegye kockára egészségét, hiszen most is csodálatos formában van.

CKM - Nánási Pál
CKM - Nánási Pál


"Három hete diétázom, két kilót adtam le eddig, és még nyolcat szeretnék. Rengeteg rajongóm érdeklődött, hogy mit eszem, hogyan diétázzanak, ez adta az ötletet, hogy saját programot dolgozzak ki. Egy ételszállító cég és egy egészségcentrum stábjával közösen találtuk ki, a részletekről még nem beszélhetek, de annyit elárulok, hogy több ez, mint egy diétás étrend. A rajongóim folyamatosan tanácsokat kérnek tőlem, mit hogyan csináljanak, mi az, ami számomra bevált. Azért vállaltam el a felkérést, hogy minél szélesebb körben meg tudjam osztani a tapasztalataimat és segítsek" - árulta el a Borsnak Zsófi.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.