A legnagyobb sztárok fogtak össze a nőkkel szembeni erőszak ellen

nyertes Pál Dénes Kulka János Kepes András műsorvezető celeb The Voice sztár versenyző Jaksity Kata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jaksity Kata, Kepes András, Kulka János és Pál Dénes. Hogy mi a közös bennük? A Life.hu megtudta.

Egy ügy érdekében fogott össze Jaksity Kata, Kulka János, Kepes András és a Voice nyertese, Pál Dénes.

Fotó: Marton Bálint
Fotó: Marton Bálint

A céljuk, hogy felemeljék hangjukat a nők elleni erőszak miatt, ami jelenleg 1 milliárd nőt érint a Földön. A világban minden harmadik, hazánkban minden negyedik nő szenved testi vagy lelki erőszak miatt.

Nem véletlen, hogy a kezdeményezés arca épp Jaksity Kata lett. "Azonnal megfogott az ötlet, hogy nem táblákkal vonulunk az utcán és lázadozunk, tüntetünk, hanem tánccal fejezzük ki nemtetszésünket. A tánc a legerősebb kifejező eszközeink egyike, miközben nem széthúz, hanem épp ellenkezőleg összehoz embereket. Olyan ereje lehet, amelyre végre még többen odafigyelhetnek. Modellként rengeteg show-ban vettem részt, és később magam is rendeztem. Ha lehetne, a mai napig szerveznék ilyeneket, de más irányba terelődött az életem. Most viszont itt a soha vissza nem térő alkalom, hogy ez irányú kreativitásomat és fantáziámat is kiéljem. És ráadásul mindezt egy jó ügy szolgálatában. Szóval az én felelősségem alá tartozik a teljes "flashmob", dalostul, táncostul...és mondhatom nagyon ki fogunk tenni magunkért, mi magyarok!"- mondta lelkesen a műsorvezető, aki nem először áll egy jó ügy mellé. Legutóbb egy magyarok által támogatott kenyai árvaházba látogatott el.

Nézd meg te is a megdöbbentő videót és ha egyetértesz, emeld fel a hangod és táncolj értünk, nőkért.

Visszavonult Balzsay Károly ökölvívóhttp://www.life.hu/legykepben/20130204-visszavonul-balzsay-karoly-a-boksz-vilagszervezet-wbo-es-a-boksz.htmlKislánya lesz a Jóban Rosszban sztárpárjánakhttp://www.life.hu/legykepben/20130204-kondakor-zsofinak-es-kembe-sorellnek-a-joban-rosszban-sztarparjanak-nyar.htmlVV Béci megmutatta várandós feleségéthttp://www.life.hu/legykepben/20130203-vv-beci-megmutatta-varandos-kedveset.htmlElrontotta a dal szövegét a színpadon a magyar énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20130204-tatar-csilla-musorvezeto-merget-ivott-karda-bea-enekesno-elrontotta-a.htmlEgyedül kezdett új életet az énekesnő (kedd)http://www.life.hu/legykepben/20130204-csobot-adel-uj-lakasba-koltozott-de-szerelme-nem-koltozott-vele.htmlGazdasszonyt nevel partneréből az RTL sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130130-szilveszter-gazda-a-szombat-esti-laz-versenyzoje-gazdasszonyt-nevel-molnar.htmlVállalhatatlanra itta magát a Jóban Rosszban színésznőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130204-braghini-rozina-a-sorozat-bodolai-orsija-sokat-ivott-es-berugott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.