Floridában gyúrt A Nagy Duettre az ismert sztárpár

pihenés Balázs Klári A Nagy Duett utazás kikapcsolódás énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan újra izgalmas feladat vár Balázs Klárira, hiszen A Nagy Duett versenyzőit fogja bírálni. Előtte azonban férjével, Korda Györggyel rápihent a feladatra, mégpedig Amerikában.

Klárika a TV2 Szuper MOKKA adásában mesélte el, hogy még egészen nem sikerült átállnia az itthoni pörgésre. A zsűrizést azonban már nagyon várja, és azt is elárulta, kikre a legkíváncsibb.

Forrás: Facebook/Nagy Duett
Forrás: Facebook/Nagy Duett


"Jó volt végre kikapcsolódni, mert fárasztó év van a hátunk mögött, és bár sokat pihentünk, a kis masinám velem volt, amin keresztül követtem, hogyan is alakul itthon A Nagy Duett. Még nem álltunk vissza az itteni időszámításra, mert két napja értünk haza Floridából, ahol egy hónapot töltöttünk, de örülök, hogy már itthon vagyunk és indul a munka. Nagyon kíváncsi vagyok a párosokra és izgatottan várom, hogy Zsidró Tamás és Erdélyi Mónika hogyan fog énekelni" - mesélte Klárika.

Szoknia kell az álmatlan éjszakákat az újdonsült sztárapukánakhttp://www.life.hu/legykepben/20130207-lljunior-rapper-apa-lett-es-altatodalokat-tanul.htmlDögös háziasszony lett a népszerű modellbőlhttp://www.life.hu/legykepben/20130206-bodi-sylvit-debreczeni-zita-fotozta-egy-olasz-haziasszony-szerepeben.htmlAmerikában került kórházba a magyar énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20130205-mujahid-zoli-enekes-egy-virussal-amerikaban-kerult-korhazba-ahol-nem.htmlMegdöbbent partnere hangjától Bangó Margithttp://www.life.hu/legykepben/20130206-bango-margit-a-nagy-duett-vilaghiru-enekesnoje-megdobbent-partnere-lakatos.htmlHazaszállíttatják Schoberték a holttestethttp://www.life.hu/legykepben/20130207-schobert-norbertek-hazaszallittatjak-a-maltan-meggyilkolt-g-yvette-holttestet.htmlTetszik neki, de Dopeman mégsem nyomul rá Szinetár Dórára - Videóhttp://www.life.hu/legykepben/20130206-dopeman-a-rapper-nem-nyomul-ra-mesterere-szinetar-dorara.htmlMegfélemlítették Komár László özvegyéthttp://www.life.hu/legykepben/20130207-komar-laszlo-elhunyt-enekes-hagyatekaert-volt-felesegei-harcolnak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.