műsorvezető fogyás táncosnő Bálint Antónia hajszín Szombat esti láz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bálint Antónia maga sem gondolta volna, hogy a Szombat Esti Lázban való szereplésével több változás is beköszönt az életébe.

Egyre barnább lesz a Szombat Esti Láz egykor szőke táncosnőjének a haja, és egyre kisebb ruhákra van szüksége.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

Kattints a képre és nézd meg, kik táncolnak majd a Szombat Esti Lázban!

"Valóban barnább lett a hajam, mondhatom, hogy táncospáromhoz, Angyal Andrishoz barnulok. Eddig szőke melír volt benne, most barna. Nem álltam meg ennél a színnél, még barnábbat szeretnék. Ebben az időszakban valahogy jobban szeretem ezt a színt" - árulta el Antónia, aki nem fogyókúrázik, mégis egyre karcsúbb.

"Minden nap próbálunk, és ez rengeteg energiámba kerül. A próbaruhám egyre nagyobb lesz, szinte minden alkalommal be kell venni a derekából. Annak örülök, hogy nem kell fogyókúráznom, ráadásul kénytelen vagyok normálisan étkezni, hogy bírjam az iramot. Azért arra figyelek, hogy mit eszem" - osztotta meg a táncosnőként debütáló műsorvezető, aki minden este igyekszik hazaérni 9 órára, hogy ő fektesse le kislányát.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, hogy ne maradj le semmiről!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.