XXXXFolyamatosan változik a Szombat Esti Láz táncosnője

fogyás táncosnő haj Bálint Antónia Szombat esti láz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bálint Antónia maga sem gondolta volna, hogy a Szombat Esti Lázban való szereplésével  egyszerre több változás is beáll be az életébe.

Egyre barnább lesz a Szombat Esti Láz egykor szőke táncosnőjének a haja, és egyre kisebb ruhákra van szüksége.
"Valóban barnább lett a hajam, mondhatom, hogy táncospáromhoz Angyal Andrishoz barnulok Eddig szőke melír volt benne, most barna. Nem álltam meg ennél a színnél, még barnábbat szeretnék. Ebben az időszakban valahogy jobban szeretem ezt a színt" - árulta el Antónia, aki nem fogyókúrázik, mégis egyre karcsúbb.
"Minden nap próbálunk, és ez rengeteg energiámba kerül. A próbaruhám egyre nagyobb lesz, szinte minden alkalommal be kell venni a derekából. Annak örülök, hogy nem kell fogyókúráznom, ráadásul kénytelen vagyok normálisan étkezni, hogy bírjam az iramot..Azért arra figyelek, hogy mit eszem" - osztotta meg velünk a táncosnőként debüttáló műsorvezető, aki minden este igyekszik hazaérni 9 órára, hogy ő fektesse le kislányát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.