A Nagy Duett Lakatos Márk Bangó Margit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már csak egy nap választja el A Nagy Duett párosát, Bangó Margitot és Lakatos Márkot a nagy megmérettetéstől. Bár a produkciót remekül begyakorolták, mégis fő a fejük: a stylistként dolgozó Márknak ugyanis nem készült el a fellépőruhája.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

Nézd meg A Nagy Duett próbájáról készült galériát!

"Hiába volt meg a ragyogó ötlet, a ruha nincs elkészítve. A próba előtti nap szabóm elment egy buliba, napközben nem tudott felkelni, ezért nem tudta kiszabni az öltönyömet. A szalonom fölött lakik egy emelettel, háromszor is felmentem hozzá, de nem tudtam felkelteni, csak azt láttam, hogy le vannak húzva nála a redőnyök - mesélte a stylist, aki szerint lehetséges, hogy valamelyik éjszaka varrják meg a ruháját. Márk szerint ez azért is kínos, mert most pont nem a ruhára kellene figyelnie, hanem arra, hogy a legjobbat hozza ki magából.

"Lehet, hogy a szabó arra számít, majd valamit előhúzok a szekrényemből. En most csak találgathatom, hogy mit vegyek fel. Minden göncöm már tavalyi, ami most rajtam van még régebbi. Ez a különleges darab Jávor Pál zakója, már színháztörténelem. Egy igazi lószőrrel bélelt szmoking, amit a 30-as években szabtak. Lehet, hogy ezt fogom vasárnap este viselni" - árulta el Márk, aki stylistként igyekszik partnerének, Bangó Margitnak is a legmegfelelőbb öltözéket kiválasztani annak ellenére, hogy a műsornak van hivatalos stylistja.

Forrás: Schmidt Barbara/Life.hu
Forrás: Schmidt Barbara/Life.hu

A Kossuth-díjas nótaénekesnő saját fellépőruháiban szeretne a Super TV2 színpadára állni. "A végső szót a produkció mondja majd ki, de szerencsére rábólintottak Margit egyik fekete ruhájára. Ezt nagy sikernek könyveljük el" - osztotta meg a Life.hu-val A Nagy Duett amatőr tagja.

Ha tetszett a cikkünk, kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, hogy ne maradj le semmiről!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.