probléma színésznő szoknya nadrág Cseke Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Saját ruhájában akar ma este A Nagy Duett színpadára állni Cseke Katinka.

A produkció stylistja hiába győzködte Cseke Katinkát a műsorhoz jobban illő ruháról, a színésznő a pénteki próbán még hajthatatlan volt. Ragaszkodott a saját pink fűzőjéhez és saját fekete nadrágjához. Hosszas rábeszélés után hajlandó volt egy egyberészes, ruhát felpróbálni, bár végig húzta a száját a remek ruhadarabtól. Annyira rosszul érezte magát az igazán nőiesnek mondható kelmében, hogy a producer belátta: ha ilyen érzéseket vált ki belőle egy csinos öltözék, akkor lépjen fel inkább nadrágban. A műsor stylistja végül igyekezett kompromisszumot ajánlani a színésznőnek: a pink saját fűző mellé Katinka keressen egy szoknyát otthon a szekrényélben, és majd eldöntik, jó lesz-e.
"Utálom a szoknyát, de kerestem egyet otthon, remélem ez megfelel majd a produkciónak" - kommentálta a színésznő. Hogy végül nadrágban vagy szoknyában lép ma este színpadra az már csak az élő műsorban fog kiderülni.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, hogy ne maradj le semmiről!
Ha pedig a sztárok divatdöntései érdekelnek, a StílusZsaru oldalon szemezgethetsz.



Elvesztett szerelme miatt kesereg az X-Faktor énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20130207-baritz-gergo-az-xfaktor-enekese-elveszett-szerelmehez-irt-dallal-indul.htmlUgrott A Nagy Duett sztárjának öltönyehttp://www.life.hu/legykepben/20130208-lakatos-mark-stylistnak-bango-margit-amator-duettpartnerenek-a-nagy-duettben.htmlSzulák Andrea megadta magát partnerénekhttp://www.life.hu/legykepben/20130207-papp-gergo-riporter-szulak-andrea-partnere-a-nagy-duettben-kedvenc.htmlKollégájától lop Puskás Petihttp://www.life.hu/legykepben/20130208-puskas-peti-a-madach-szinhaz-macskak-cimu-musicaljeben-kapott-szerepet.htmlCicciolina elhagyta fiatal pasijáthttp://www.life.hu/legykepben/20130208-cicciolina-staller-ilona-elhagyta-fiatal-fiujat-az-olasz-ugyvedet-lucat.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.