Új életről álmodik az ismert színész

dal érzés Dolhai Attila építész énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dolhai Attila annak ellenére, hogy sikeres színész, időnként álmodik arról, hogy változtat megszokott életén, ezekről az érzéseiről vallott a Life.hu újságírójának.

Attila új albumán intim érzéseiről, titkos vágyairól énekel a dalokban. Azt azonban kevesen tudják, hogy a színészet mellett egy másik hivatás is érdekli.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu


"Az albumon a Még egy szárnycsapás című dal áll hozzám a legközelebb. A történet a szabadságról szól, mert úgy gondolom, időnként az ember megpróbál kilépni a mindennapi körforgásból, és szeretne kipróbál valami újat. Bennem ezek a vágyak szélsőségesen működnek és néha elgondolkodom, hogy magam mögött hagynék mindent és valami egészen mást csinálnék. De nincs elég bátorságom meglépni ezt. Ha nem színész lennék, akkor építészettel foglalkoznék, a régi házak, a rekonstrukció, de például a fafaragás is közel áll hozzám" - fedte fel eddig ismeretlen oldalát Attila.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, hogy ne maradj le semmiről!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.