Bereczki Zoltán feleség Dopeman imázs Szinetár Dóra férj rapper énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinetár Dóra volt férje a TV2 Szuper MOKKA adásában fejtette ki véleményét arról, hogy a színésznő Dopemannel került egy párba A Nagy Duett műsorában.

Furcsa párokat alkottak a TV2 szerkesztői, de legtöbben a Szinetár Dóra-Dopeman párosra csodálkoztak rá, hiszen a finom színésznő és a szókimondó rapper igazán pikáns együttest alkottak a műsorban.
"Dórit könnyű berángatni ezekbe az imázsromboló dolgokba, úgyhogy kapva kapott az alkalmon. Egy ilyen műsor tervezésénél ez úgy működik, hogy megkérdezik a résztvevőket, van-e kedve X-szel Y-nal együtt dolgozni. Dóra mikor meghallotta Dopeman nevét, nagyon megörült és állítólag ez visszafelé is így működött" - mesélte mosolyogva Zoli. A Szinetár-Dopeman páros a zsűri szavazata alapján a negyedik helyen végzett a Váradi Roma Café Egész éjjel figyeltél című dalával.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu, SuperTV2
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu, SuperTV2

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, hogy ne maradj le semmiről!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.