Férjével együtt 17 kilót fogyott a magyar sztár

fotó diéta fogyás Zoltán Erika énekesnő életmód változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zoltán Erika elhatározta, hogy ötvenen túl radikálisan megváltoztatja az életét, ami sikerült is neki: újjászületett.

Egy új, megváltozott külsejét bemutató fotósorozattal erősíti önmagát a népszerű énekesnő, aki ötvenen túl jobban néz ki, mint valaha. Erikának sikerült végre harmóniába kerülnie önmagával és elérte a mindig is vágyott ideális testsúlyt.

Nemcsak Erika van bomba formában! Nézd meg Völgyesi Gabi új frizuráját!



Forrás: Gloriart
Forrás: Gloriart

"Nyár végén kezdtem neki az életem megváltoztatásának. Nagyon komolyan vettem mindent, amit eddig ímmel-ámmal csináltam, a diétákat, az étkezést. Rengeteg folyadékot iszom és igyekszem a cukrot messzire elkerülni. Egyre kevesebb étellel beérem, már egy előétel után is jóllakottnak érzem magamat, a főfogásig el sem jutok. Aki találkozik mostanában velem azonnal látja a változást, ami végre az arcomon is meglátszik. Pedig csak 6-7 kilóval lettem könnyebb. A másik nagy előnye a változásomnak, hogy a régi ruháim mind rám jönnek. Sajnos sportolni nem tudok olyan intenzitással, ahogy szeretnék, a térdem és a lábam szinte tropára ment az elmúlt évek alatt, így csak egy bizonyos típusú, térdkímélő kardiómozgással tudom a testemet edzésben tartani. A most elkészült fotósorozatot visszanézve végre nem szörnyülködtem a képeken, mint általában korábban, hanem teljesen elégedett voltam a látvánnyal" - osztotta meg a Life.hu-val Erika, aki mellett férje, Robi is ledobott 10 kilót. Az új külsőhöz új feladatok is érkeztek Erika életébe: a műsorvezetés, amit eddig sohasem csinált. Nyár elején pedig egy olyan új dallal rukkol elő, melynek stílusa merőben más lesz a tőle megszokottól.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.